Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Nasıl oldun iyimisin ? Ağrın sızın var mı hala?
ayy maşallah yaa ne güzel mutlu sonuçlar.Çabuk iyileşmeler maşallah...hayırlı uğurlu olsun inşallah bende yaptırırım kısa zamanda yaaa...böyle çabuk iyileşenlerde ayrıca cesaret veriyor henüz ameliyat olmamışlara..Sayenşzde cesaretleniyoruzz hırslanıyoruz..geçmişler olsun...güle güle kullan canım...![]()
Dün 14.gün kontrolüme gittim. Maşallahşimdilik bir sorunum yok. Doktorum masaj verdi
korka korka
masaja başlayacağım. Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra yani 1.ayımda
![]()
Ne çabuk geçti dimi:) tabi sen şimdi gelde bana sor diyosundur :)
iyi olmana sevindim cnm.. Normal hayatına dönebildinmi ağrın var mı hala...
Merhaba. Doktorunuzu tavsiye ediyor musunuz? Yani 1 yil gecdi, memnun musunuz?Bugün 1.ay kontrolüme gittim :) Ödemim biraz daha var. Dikiş yerlerimde biraz kabuklanma vardı bazı ciltlerde olabileceğini söyledi doktorum. Zaten benim cildim de çok hassastır en ufak kesikte bile hemen kabuklanırdı. Onları temizledi ve bant yapıştırdı 2 gün sonra bantları çıkaracağım ve yine antibiyotikli merhemimi kullanmaya devam edeceğim. 1 hafta sonra yine kontrolüm var. Kabukların durumu için görmek istedi sonra izler için olan diğer merheme geçeceğiz. Balensiz olan herhangi bir sütyene geçebileceğim artık
sadece kontrolüme kadar ameliyat sütyenim kalacak. 1 haftacık daha yani
Masaja devam tabi
Anlayacağınız herşey yolunda maşallah
![]()