Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

darısı benım başıma....

darısı benım başıma...

darısı benım başıma...

darısı benım başıma...

bana da gonderr msn lutfen çok istrym çok yardımcı olursun glsrnaydn@hotmail.com

şuan kı resimlerini banada Allah rızası için gönderr msn glsrnaydn@hotmail.com izler çok kafama takılıyor 3 at snra dgnm var yaptırsam zorlanır mym cevap yazar msn lutfen

Sevgili arkadaşım,

Forumu baştan sona okuyup heyecanlanmışsın anlaşılan :) yazdığın ve soru sorduğun arkadaşların coğu maalesef artık bu foruma pek girmiyor...Aynı endişeleri bizler de yaşadık inan...

Ben 2011 Aralık ayında dikleştirme ameliyatı oldum,sorunsuz ağrısız ve dirensiz geçti...İzler konusunda şunu bilmelisinki meme ameliyatlarının hepsi izli ameliyatlar...(Küçültme ve dikleştirme yaptıracaksan) iyileşmesi ve silinmesi hem zaman alıyor, hem de tene cok bağlı.. ben 4 ayda 5 ayda izleri sıfırlamış arkadaşlar gördüm, hata geçenlerde 1.5 sene önce ameliyat olmuş bir arkadaşımı gördüm ki onda da sıfır iz vardı. ama silikon ameliyatlarında iz belli bile olmuyor..

benimkileri sorarsan silinmiş değil, Tuğrul bey ameliyatlarını ters t tekniği ile yapıyor, meme başından aşağıya inen cizgi silikleşti ama mem altındaki dikiş yerleri tam olarak iyileşmedi.... benim tenimde zaten yara izleri cok kalır, bu yüzden de bekliyorum beklemem gerek...

Benim anlamadığım bir şey var, niye düğünden önce yaptırmak istiyorsun? Tuğrul bey doğum yapmamış emzirmemiş genc hanımları ameliyat etmek istemiyor, hatta yine kk kulubünden tanıdğım bir arkadaşı ameliyat etmedi... kendisiyle görüştün mü ? Kabul etti mi bilmiyorum ama... unutmaki yapılan işlem cerrahi bir işlem ve her zaman risk vardır..... Benim deneyimime göre İyileşmen de zaten 6 hafta sürer... doğrusunu istersen müstakbel eşinle ve doktorunla konuşup iyice emin olduktan snra bu ameliyatı olsan iyi olur....

Seni arkadaş olarak ekliyeyim benim resmim var albümde bakarsın,

sevgiler

bende senelerdir gögüs kücültemeyi kafaya koyanlardanim kac sendir iyi bir doktor ariyorum. acaba tugrul bey meme kücültmek icin ne kadar aliyor son dönemde. ve silikon koymadan yuvarlak degilde sivri yapabiliryormu?

bende senelerdir gögüs kücültemeyi kafaya koyanlardanim kac sendir iyi bir doktor ariyorum. acaba tugrul bey meme kücültmek icin ne kadar aliyor son dönemde. ve silikon koymadan yuvarlak degilde sivri yapabiliryormu?

Canım şimdiden geçmiş olsun, Tuğrul beyin fiyatı biraz yüksek , ama değer.. sen en iyisi kendisiyle konuş, ben pazarlık yapmadım, zaten yapamam.. aslında Tuğrul bey le de pazarlık yapılmıyor.....
Ancak ben verdiğim parayı gani gani helal ettim :))

Ben cok memnunum,ameliyatım ağrısız, drensiz, sorunsuz geçti diyebilirim.. şekilleri cok güzel oldu, asimetri, akıntı, meme başında his kaybı hiç yaşamadım..Zaten verdiği bir şekil var, barbi memesi gibi..yeterli dokun varsa silikonsuz bu şekli veriyor.. bunu yapmak için de ters t kesiyor... sanırım senin söylediğin şekli veriyor, yuvarlak olmuyor çünkü...

benim 4.5 ayda cektiğim resimler var seni ekleyeyim, albümden bakarsın bir fikrin olur...

şimdiden cok cok geçmiş olsun..
sevgiler

Selam mimoza:) madem bu ameliyati dusunuyorsun o halde Tugrul Turan la da mutlaka gorus derim. Yaptigi ameliyat sonuclarini gorebilirsin. Sadece kendisinin gelistirdigi ozel bir teknikle memeleri kucultup, diklestirip sekil veriyor. Sonuclari da mukemmel oluyor. Gormeni oneririm. Ameliyatlari agrisiz kansiz ve drensiz. Genellikle ters T yontemini kullaniyor. İzler zamanla siliklesiyor tabii bu biraz da sizin teninizle alakali bir durum. Kucultme ve diklestirme fiyatlari diger doktorlara gore biraz pahali pazarlik ta asla yapmaz. Ben buyutme amel. oldum kendisine. Parami son kurusna kadar ben de helal ettim:) Ameliyat sureciniz icin simdiden kolay gelsin diyorum. Sevgiler...

Herkese merhabalar,

Öncelikle olumlu da olsa olumsuz da olsa buraya yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Her olasığı aynı anda düşünmek imkansız oluyor ve yorumlarınız sayesinde daha farklı açılardan bakabiliyoruz.Tecrübelerinizle daha somut bilgiler ediniyoruz. Özellikle ozdy ve gülezel beni tuğrul turan konusunda cesaretlendirdiniz ve yarın kendisiyle randevum var. Nasıl bir yaklaşımı olacağını merak ediyorum açıkcası :)

Merhaba arkadaşlar,sizlere bir sorum olacak.Tuğrul beye kas-üstü yöntemle ameliyat olup aradan uzun yıllar geçen kimse var mı aranızda?Zaman geçince kas üstü protezlerin kenarlarının hissedildiği söyleniyor,bu ne kadar doğru bir bilgi,bunu çok merak ediyorum.

benım lıstemde zeynep var onun 3. senesı sanırım..tugrul beye amelıyat oldu..ben arastırdıgım zaman bana cokk yardımı olmustu..
benım arkadas lıstemden bulabılırsın ve cok tatlı bı kız elınden geldıgınce yardımcı olur sana

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim gizemlcim,hemen bakıyorum listene :)

Canim bu sayfayi okudugunda gordugun gibi bircok arkadas var Tugrul beye amel. olan. Ama su anda forumda pek aktif degiller ne yazikki. Belki Zeynep arkadasa ulasabilirsin. Forumun baska kisimlaronda takildigini gormustum. Ozelden ulasabilirsin bence. Bir de Sistrum var eskilerden o da cok memnundu ve bana cok yardimci olmustu sagolsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…