• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tural Fetullayev Ankara

narinella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
3
0
1
27
Merhabalar, doktor Tural Fetullayev ile ilgili hiç kötü yorum yok ama burada ona ameliyat olmuş çok kişi de yok sanırım. Çok az yorum okudum.
Ona ameliyat olan veya bir tanıdığı ameliyat olmuş birileri var mı? Lütfen bana olumlu/olumsuz tecrübelerinizi yazar mısınız?

Ben ameliyat oldum. Tecrübemi de detaylı olarak paylaştım forumda, iki farklı başlık açarak. 5. ayım dolmak üzere. 10 saatlik bir revizyon ameliyatı oldum. Kıkırdak greft de kullanıldı kaburgamdan alınarak. Birkaç günlük kas ağrısına benzer bir ağrım oldu kaburgamda. Burnumda ilk gün dışında zorluk yaşamadım. Şu an çok iyi nefes alıyorum ve burnum ödemlere rağmen çok düzgün duruyor. Ama ödem meselesi kişiden kişiye değişiyor. Bazılarında çok uzun süre ödemler geçmiyor. Kişiye ve yapılan operasyonun karmaşıklığına bağlı bu. Ben ilk 3 aydan sonra ödemle ilgili pek sıkıntı yaşamadım. Uykusuz olunca, yorulunca, sabah uyandığımda şişip, gün içerisinde iniyordu. Hatta çok uyuyunca hala şişiyor. Ama şu anki halinden bile çok memnunum. 5. ayda gayet zarif ve ödemlerin epey azaldığı bir burnum var.
Tural hoca hakkında da ybir şeyler söylemek isterim. Tanıdığım en kibar, en sabırlı, en dürüst doktor olabilir. İnsani yönü hakikaten çok gelişmiş. Doktor olarak bir şey söylemeye gerek bile yok. Revizyon ameliyatlarında Türkiye'deki en iyi doktorlardan. Hem hekimliği çok başarılı hem de hastasına her şeyi açık açık söylüyor. Umut satmıyor. Bütün riskleri tek tek anlatıyor. Görüşmenizi tavsiye ederim. Yalnız "barbie nose" dedikleri burunlardan istiyorsanız gitmeyin. Tural hoca doğal burunlar yapıyor, öyle burunlara girmez. Sağlık sorunu çıkarmayacak, bakıldığında estetikli bu denmeyecek ama çok düzgün burunlar yapar. Ne istediğiniz çok önemli yani.

Back