• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Türkan Mutafoğlu

slnsvnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
70
41
88
Avcılarda araştırmam sonucu Türkan hanımı buldum kadın doğum doktoru henüz muayene olmadım randevu tarihimi bekliyorum. Kendisine giden arkadaşlar varsa bilgi verebilir misiniz memnun musunuz kendisinden. Hakkında çok güzel şeyler okudum.

Ben Küçükçekmece de Elif hanıma gidiyorum cok memnunum inanılmaz Güler yüzlü ve ilgili:KK200: doktorunuzu tanımıyorum ama alternatif olarak kendi doktorumu tavsiye edebilirim.

Konu açılalı baya bir süre olmuş ama yazmadan edemedim. Türkan hanım bence harika bir doktor. Samimiyeti, ilgisi, sakinliği ve en önemlisi bilgi ve tecrübesiyle hamile bir kadın için olabilecek en iyi doktorlardan. Her gün onlarca bebek görüyor olmasına rağmen her ultrasonda hala bebeği gördüğümüzde bizimle birlikte heyecanlanıp mutlu oluyor resmen :) Ultrason sonrası o sedyeden kalkmadan önce mutlaka göbüşümü titizlikle o temizliyor jelden ve eşim yanıbaşımızda olmasına rağmen mutlaka kendisi destek olup kaldırıyor büyük bir sevecenlikle ki aslında bu onun işi değil. Yani iyi bir doktor olmasının yanında iyide bir insan. Hamilelik süresince özel telefonundan rahatlıkla ulaşılabiliyor. Henüz doğuma var ama tavsiyelerden dolayı içim rahat. Emin ellerdeyiz oğlum ve ben.

Kesinlikle on numara doktor. Hakkını veriyor. Tekrar hamile kalırsam kesinlikle ona giderim. Doğallığına, samimiyetine hayranım. Ona çok güvendim. Doğumumda çok rahat geçti. Kazandığı parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Yolu açık olsun. Mehtap Derelioğlu nun beni 5. ayımda sezeryana yönlendirmesi sayesinde Türkan Hanım ile tanıştım. Her şeyde bir hayır varmış. Mehtap Hanım a yolu düşen olursa hemen vazgeçsin. Sezeryan ile normal doğumu bir tutan bir doktordur. Sancın gelirde ağrıya dayanamazsan ameliyata almam bak diye tehdit bile etti. hafta sonu gelmem nöbetçi doktor gelir dedi. Ne kadınmışsın sen Mehtap hanım.

Back
X