GEBELİKTE PROTEİN KAÇAĞI

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
1.334
1.482
133
Herkese iyi akşamlar beni gece gece yazmaya iten bir derdim var. 19+2 lik hamileyim. 2 kere idrarıma bakıldı ikisinde de protein pozitif çıktı.
İstanbulda yaşıyorum randevu bulmak benim için çok zor. Önce bir hastaneye randevu aldım bana eğitim araştırmaya gitmem söylendi, dahiliye ordanda nefrolojiye
Fakat randevu bir türlü düşüremedim. Çıktıysada bana inanılmaz uzak yerler.
Bende son çare önce acile gittim ultrasonla böbreklerime bakıldı sorun yok dedi doktor acil olarak. Daha sonra bi süre durdum bişey yok dendiğin. 15. Haftamdan beri başım çok şiddetli ağrıyor ve midem bulanıyor sık sık
İki gün önce gözümü açamicak derecede bir ağrı yaşadım iki gün geçmedi daha sonra araştırmalarım sonucu gebelik zehirlenmesinden korktum ve esenler kadın doğum acile gittim
Onlarda eğitim araştırmaya git diyorlar .fakat ben randevu bulamıyorum. Risk grubunda sayılıuorsun kaçaktan dolayı, tansiyonunu takip et dedi. 24 saatlik idrar vermem lazım
Özele gidicek durumumda yok
8 inde perinatoloji randevum var doktoruma
24 saatlik idrarı randevu günüm gelmeden vermek istiyorum
Aciller yapıyormu bilginiz varmı
Yada daha önce benzer bişey yaşayan varsa bana anlatabilirmi
Bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum

Merhabalar. Bu çok önemli bir durum. Perinatoloji muayenesi olacagınız yerin aciline gidin. Belki hocaya yönlendirip erkene alırlar. Gecmiş olsun. Ben de gebeyken aynı durumdaydım.

Herkese iyi akşamlar beni gece gece yazmaya iten bir derdim var. 19+2 lik hamileyim. 2 kere idrarıma bakıldı ikisinde de protein pozitif çıktı.
İstanbulda yaşıyorum randevu bulmak benim için çok zor. Önce bir hastaneye randevu aldım bana eğitim araştırmaya gitmem söylendi, dahiliye ordanda nefrolojiye
Fakat randevu bir türlü düşüremedim. Çıktıysada bana inanılmaz uzak yerler.
Bende son çare önce acile gittim ultrasonla böbreklerime bakıldı sorun yok dedi doktor acil olarak. Daha sonra bi süre durdum bişey yok dendiğin. 15. Haftamdan beri başım çok şiddetli ağrıyor ve midem bulanıyor sık sık
İki gün önce gözümü açamicak derecede bir ağrı yaşadım iki gün geçmedi daha sonra araştırmalarım sonucu gebelik zehirlenmesinden korktum ve esenler kadın doğum acile gittim
Onlarda eğitim araştırmaya git diyorlar .fakat ben randevu bulamıyorum. Risk grubunda sayılıuorsun kaçaktan dolayı, tansiyonunu takip et dedi. 24 saatlik idrar vermem lazım
Özele gidicek durumumda yok
8 inde perinatoloji randevum var doktoruma
24 saatlik idrarı randevu günüm gelmeden vermek istiyorum
Aciller yapıyormu bilginiz varmı
Yada daha önce benzer bişey yaşayan varsa bana anlatabilirmi
Bebeğime bişey olur diye çok korkuyorum
Acile git direk yatışın yapılır.

Back
X