dr' u ufuk bilkay olan arkadaşlar,,, yardımm..

bende ufuk bilkaya dusunuyorum hatta ekim ayında olacagım sanırım tam gununu belirlemek icin görüşmeye gideceğim tekrar, blackrose benide arkadaslıga eklersen sevinirim eklediginde fotolarını gormek istiyorum. tsk.

canım ufuk bey sana fiyat söledi mi?

canım ufuk bey sana fiyat söledi mi?

evet 3000 demişti ama baya zaman gecti uzerinden benim zamanım yoktu ameliyat olmaya o yuzdn gun almamıstım. tekrar gun belirlemek icin gidecegim yanına son rakamı soylerim canım sen hiç gorustunmu sana bir fiyat soyledimi?

evet 3000 demişti ama baya zaman gecti uzerinden benim zamanım yoktu ameliyat olmaya o yuzdn gun almamıstım. tekrar gun belirlemek icin gidecegim yanına son rakamı soylerim canım sen hiç gorustunmu sana bir fiyat soyledimi?

ben yanına gtimedim fakat mail atmıştım hani genel sormuştum 4000 yazmış. abartı buldum okadar söliceni sanmıyorum. olan arkadaşlara da o rakamı vermemiş hiç.mailde öle yazmış olabilir :teytey:

blackrose ben senin burnunaaa bayılmıstım hatta sanada söledim ufuk beye resmini götürcem aynısından yapın dicem demiştimmm ben gördüğümde bantlıydı ama ordan bile belli oluodu güzelliği burnunun çok fazla yamukluk mu varr. yani bi revzyon ameliyato gerektircek kadar fazla mıııı cok merak ettim burnunu hiç bi değişme olmuo mu günden güne.. belki bi tarafında ödem toplanmıstır yamuk gibi geliodur yaaaaaaa

ufuk bey 7- 27 temmuz izine ayrilmisti geri donmustur benim amaliyatim 28 temmuzdu cunku ben onu iptal etmistim geri gelmistir

ufuk bey 7- 27 temmuz izine ayrilmisti geri donmustur benim amaliyatim 28 temmuzdu cunku ben onu iptal etmistim geri gelmistir

Sen kime ameliyat olmuştun? Birde bandajların çıktımı burun nasıl merak ettim :) Bandajlı hali bile gayet güzeldi çünkü maşallah...

canım şişliklerim indikçe sanki düzeliyor. bilmiyorum ne olacağını büyük bir umutla bekliyorum tamamen düzelir diye. dün ve bugün daha iyi. umarım bantlı zamanlarımdaki gibi güzel olur

Albumum gizli arkadaş olarak eklemeyenler için foto da koyayım bari bir tane. 3. ayım doluyor şişlikleirm epey indi oturdu bu ay içerisinde. Ufuk Bey'den çok memnun kaldım.

Blackrosecuğum umarım senin de içine sinecek kıvama gelir zamanla. yürekten istiyorum.

canım gercekten cok yakısmıs yüzüne cok gıtmıs yenı burnun harika görünüyorsun.

çok hoş görünüyorsun tatlım.iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşllh düzelir canım..

arkadaşlar albümü tekrar açtım, yeni fotolarım yok, ameliyattan 1 hafta sonraki fotolarım var. bakmak isteyenlere duyuruluurr... :)

arkadaşlar albümü tekrar açtım, yeni fotolarım yok, ameliyattan 1 hafta sonraki fotolarım var. bakmak isteyenlere duyuruluurr... :)

fotolarına baktm blackrose bantlı hali bile guzel fazla kavisli degil sadece ama bu senin tercihindir sanırım. tek sorun odem olsun canım zamanla gecer ve icine siner gunden gune :) gayet hoş görünüyor

ufuk bey benim mailime baya gec cevap vermisti.ben kapali teknikle ameliyat olmak istiyorum arkadaslar cuneyt bey kapali teknikle yapiyor bildiginiz baska doktor varmi izmirde kapali teknigi uygulayan?????

ufuk bey benim mailime baya gec cevap vermisti.ben kapali teknikle ameliyat olmak istiyorum arkadaslar cuneyt bey kapali teknikle yapiyor bildiginiz baska doktor varmi izmirde kapali teknigi uygulayan?????

Can Bey Türkiye'deki eğitiminde kapalı tekniği, yurtdışındaki eğitiminde de açık tekniği öğrendiğini söylemişti bana...iyileşme süreci çok daha hızlı olduğu için fazla sorunlu olmayan..ciddi müdahale gerektirmeyen burunlarda kapalıyı ben de tercih ederim demişti...bir görüş istersen...ve bence kapalı olsun diye çok ısrarcı olma..senin için ve dr.un için en güvenli ve gerekli müdahale nasıl olucaksa öyle olsun...sonradan problem yaşamak daha üzücü olur dii mi yerimseniben

oyle canimda ben ciddi korkulari olan birisiyim kendimi ancak kapali teknige ikna etmis durumdayim.bakalim hayirlisi onumde dahah 7 ayim var karara degistirmek icin ida=eal bir sure.en hayirli nasilsa oyle olsunnnneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…