bende ufuk bilkaya dusunuyorum hatta ekim ayında olacagım sanırım tam gununu belirlemek icin görüşmeye gideceğim tekrar, blackrose benide arkadaslıga eklersen sevinirim eklediginde fotolarını gormek istiyorum. tsk.
canım ufuk bey sana fiyat söledi mi?
evet 3000 demişti ama baya zaman gecti uzerinden benim zamanım yoktu ameliyat olmaya o yuzdn gun almamıstım. tekrar gun belirlemek icin gidecegim yanına son rakamı soylerim canımsen hiç gorustunmu sana bir fiyat soyledimi?
ufuk bey 7- 27 temmuz izine ayrilmisti geri donmustur benim amaliyatim 28 temmuzdu cunku ben onu iptal etmistim geri gelmistir
ufuk bey 7- 27 temmuz izine ayrilmisti geri donmustur benim amaliyatim 28 temmuzdu cunku ben onu iptal etmistim geri gelmistir
blackrose ben senin burnunaaa bayılmıstım hatta sanada söledim ufuk beye resmini götürcem aynısından yapın dicem demiştimmm ben gördüğümde bantlıydı ama ordan bile belli oluodu güzelliği burnunun çok fazla yamukluk mu varr. yani bi revzyon ameliyato gerektircek kadar fazla mıııı cok merak ettim burnunu hiç bi değişme olmuo mu günden güne.. belki bi tarafında ödem toplanmıstır yamuk gibi geliodur yaaaaaaa
prof dr ahmet seyhan oldum ben
Albumum gizli arkadaş olarak eklemeyenler için foto da koyayım bari bir tane. 3. ayım doluyor şişlikleirm epey indi oturdu bu ay içerisinde. Ufuk Bey'den çok memnun kaldım.
Blackrosecuğum umarım senin de içine sinecek kıvama gelir zamanla. yürekten istiyorum.
Albumum gizli arkadaş olarak eklemeyenler için foto da koyayım bari bir tane. 3. ayım doluyor şişlikleirm epey indi oturdu bu ay içerisinde. Ufuk Bey'den çok memnun kaldım.
Blackrosecuğum umarım senin de içine sinecek kıvama gelir zamanla. yürekten istiyorum.
arkadaşlar albümü tekrar açtım, yeni fotolarım yok, ameliyattan 1 hafta sonraki fotolarım var. bakmak isteyenlere duyuruluurr... :)
ufuk bey benim mailime baya gec cevap vermisti.ben kapali teknikle ameliyat olmak istiyorum arkadaslar cuneyt bey kapali teknikle yapiyor bildiginiz baska doktor varmi izmirde kapali teknigi uygulayan?????
arkadaşlar albümü tekrar açtım, yeni fotolarım yok, ameliyattan 1 hafta sonraki fotolarım var. bakmak isteyenlere duyuruluurr... :)
Can Bey Türkiye'deki eğitiminde kapalı tekniği, yurtdışındaki eğitiminde de açık tekniği öğrendiğini söylemişti bana...iyileşme süreci çok daha hızlı olduğu için fazla sorunlu olmayan..ciddi müdahale gerektirmeyen burunlarda kapalıyı ben de tercih ederim demişti...bir görüş istersen...ve bence kapalı olsun diye çok ısrarcı olma..senin için ve dr.un için en güvenli ve gerekli müdahale nasıl olucaksa öyle olsun...sonradan problem yaşamak daha üzücü olur dii mi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?