- 27 Haziran 2014
- 132
- 22
- 48
- Konu Sahibi evrimgecirenkiz
-
Cok tesekkurler off 18 temmuzda ameliyatim var ama vazgecip muhammet dilbere mi olsam gercekten bilemiyorumBarış Çakır 18 bin tl
Muhammet Dilber 8-10 bin
Abdulkadir Göksel 11.5 bin
takip ettiğim kadarıyla böyle B. Çakıra ve M. Dilbere telde sormuştum
Kime olacaksınız 18inde?Cok tesekkurler off 18 temmuzda ameliyatim var ama vazgecip muhammet dilbere mi olsam gercekten bilemiyorum
Barış Çakır 1 yılda 2 zam yapıyor sanırım. Yani yılın ilk 6 ayı 20 sonra 22 olacak bu gidişlede 2018de 24-26 civarı olacak:))) hahahaaaa 20 verip adriana lima yapacaksa ya da sıfırdan burun verecekse ok ama bir estetik bu kadar pahalı olmamalıBaris cakir artik 20.000 tl (cunku tum 2016 tarihleri doldu 2017 icin fiyat veriyorlar)
Salih emre uregen 9500 tl
Teoman dogan 12.500 tl
Suleyman tas 8.000 tl
Muhammet dilber 9000-10.000 tl
Bunlarda bnm fiyat aldigim dr lar.
Kesinlikle katiliyorum.ama bu ucret amerikan hastanesinde yapiyor diyeymis oyle soyleniyor.teoman doganda amerikan hastanesinde yapiyor mesela ve bence burunlari cok basarili muayene ucretide yok 12.500 tl demek ki daha ucuza amerikanda yapiliyor.(gerci teoman bey beni ameliyat etmek pek istemedi olma dedi orasi ayri)Barış Çakır 1 yılda 2 zam yapıyor sanırım. Yani yılın ilk 6 ayı 20 sonra 22 olacak bu gidişlede 2018de 24-26 civarı olacak:))) hahahaaaa 20 verip adriana lima yapacaksa ya da sıfırdan burun verecekse ok ama bir estetik bu kadar pahalı olmamalı(( başarı fiyat farkını getirmeli ama en pahalı doktordan bile 2 kat fazla olması hoş durmuyor.
revizyon olunca 4 bin mi artıyor fiyatlar barış çakır bana 22 bin muhammed dilber de 14 bin söylediBarış Çakır 18 bin tl
Muhammet Dilber 8-10 bin
Abdulkadir Göksel 11.5 bin
takip ettiğim kadarıyla böyle B. Çakıra ve M. Dilbere telde sormuştum
Kızın eski ve yeni resmi var mı merak ettim şimdi fiyat uygunmusaynen katılıyorum arkadaşımın kızı tavsiyem üzerine Elazığ da plastik cerrahi uzmanı Onur GÖKDEMİR e oldu 1500 (binbeşyüz lira) ödedi ve özel hastane konforunda oldu çıktı dileyene resimlerini ve kızın numarasını verebilirim....
Doktoru araştırmaya çalıştım birşey bulamadım istagram veya face sayfalarında tek isimle bir kişi çıktı Elazığ danaynen katılıyorum arkadaşımın kızı tavsiyem üzerine Elazığ da plastik cerrahi uzmanı Onur GÖKDEMİR e oldu 1500 (binbeşyüz lira) ödedi ve özel hastane konforunda oldu çıktı dileyene resimlerini ve kızın numarasını verebilirim....
Doktoru araştırmaya çalıştım birşey bulamadım istagram veya face sayfalarında tek isimle bir kişi çıktı Elazığ dan
Baris cakir artik 20.000 tl (cunku tum 2016 tarihleri doldu 2017 icin fiyat veriyorlar)
Salih emre uregen 9500 tl
Teoman dogan 12.500 tl
Suleyman tas 8.000 tl
Muhammet dilber 9000-10.000 tl
Bunlarda bnm fiyat aldigim dr lar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?