• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Ufuk Askeroglu

birsiiristanbul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhabalar arkadaslar, Ufuk askeroglundan Hollywood yanagi (bisektomi) icin haftaya randevu aldim.
internetteki kötü yorumlari beni korkuttu fakat Instagram da paylastigi öncesi sonrari fotograflar cok basarili.
bu Doktor da tecrübesi olan varsa lütfen yazsin!!! simdiden tessekkürler :))))

Bende düşünüyorum bu doktoru bella eyes ve bişektomi fakat korkularım var

bende yakin zamanda Ufuk beye bu islemi yaptirmayi düsünüyorum. Nasil gecti ameliyatiniz? Sislik, agri siziniz oldu mu?
Cok rahat gecti 15 dk icinde girip ciktim. Cok ama cok hafif bir sislik var onun disinda yemek yiyip icebiliyorum ayni gün evime gittim. Sabirla sonucu bekliyorum...

ben yaptırdım. kolay bi operasyon fakat ödediğiniz paraya deymiyor. 3 ay geçti hiç bir fark yok yüzümde. Beklenti içine girmeyin ben girdim ve hayal kırıklığı oldu
8 ay a kadar incelme olabiliyormus umarim ödedigimiz paraya deger... Benim henüz 4üncü günüm birsey söylemek icin cok erken

Fiyatı yazmanızda sakınca yoksa söyler misiniz acaba bende istiyorum ama baya maliyetli diye duydum bide yanak içi yağa falan bağlıymış ama

bugün amelyatimin 10. cu günü ve yüzümde incelme gözle görülür bir sekilde basladi yuppi cok mutluyum cok

bugün amelyatimin 10. cu günü ve yüzümde incelme gözle görülür bir sekilde basladi yuppi cok mutluyum cok
Merhabalar, Bende 1 hafta önce Ufuk Askerogluna bisektomi ameliyatı oldum ancak yüzümde henüz bir farklılık yok. Siz sonuçtan memnun kaldınız mu acaba? 1 sene olmuş

Back
X