Merhaba Ethimos,
Ben de Ufuk bey e gogus ameliyati olmak istiyorum. Senin yazdiklarini okuyunca daha bir heveslendim.ameliyat asamalarini anlatabilir misin. iyilesme asaman kisa olmus sanirim. Goruntu olarak nasil? dogal duruyor mu? cok tesekkurler.
Ben sonunda ufuk beyle görüştüm muayene oldum ve 14 mayıs ameliyat tarihi belirledik. Hastanede çalışanlar ufuk beyi çok öneriyorlar zaten, cüney bey mi ufuk bey mi karar veremiyordum ama referanslar ve amleiyat olan bir arkadaşı gördükten sonra soru işaretlerim kalmadı:)
canim ben once 14 mayis tarihini almistim ama sonra 13 mayisi sectim...arka arkaya ameliyat olacagizzzzzzz aklinialirimsmile olumunekankayizsmile
karsilasiriz belki tatlim
şimdiden hayırlı olsun canım,umarım güzel geçer ameliyatın.Memnun kalacağını düşünüyorum ben
ben ğöğüs büyütme düşünüyorum hakkındaki yorumlar oldukça olumlu gğüs estetği mi oldunuz peki?Kızlar bende ufuk hocaya ameliyat olmuştum..çok sakin, rahat bi doktor..ben ameliyatımın sonucundan çok memnununm..ayrıntılı bilgi isteyenler özelden msj atabilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?