Ufuk bey trabzonda çok tercih edilen bir doktor. Biraz da seçeneklerin az olmasından kaynaklnıyor. Ben geçen yıl onda denedim başarısız oldu. Tabi ki bu tedavide başarısızlık ihtimali her zaman var. Ancak doktor bey bu zorlu süreçte bir gülümsemeyi bile çok görüyorsa soru sordurmuyorsa alanında çok iyi olsa dahi bu beni olumsuz etkiler. Doktorlar tavırlarının bizim üzerimizdeki etkilerini bilebilseydi keşke.
trabzon daki ufuk hocayı soranlar hiç kimseye tavsiye etmiyorum, ben tüp bebek tedavisi görüyordum, bana verdiği ilaçlar yüzünden hayatımdan oluyordum, ilaçlar beni zehirledi sarılık geçirdim karaciğer yetmezliği yaşadım. hakkımı helal etmiyorum allaha havale ediyorum onu. sakın ona gidip bir hata yapmayın.
trabzon daki ufuk yulmaz ı hiç kimseye tavsiye etmem, ben onun uyguladığı tüp bebek tedavisinde canımdan oluyordum nerdeyse, ve o doktoru da allaha havale ediyorum allah hakkımı alsın ondan
trabzon daki ufuk yulmaz ı hiç kimseye tavsiye etmem, ben onun uyguladığı tüp bebek tedavisinde canımdan oluyordum nerdeyse, ve o doktoru da allaha havale ediyorum allah hakkımı alsın ondan
Evlendikten sonra trabzonda yaşamaya başladığım için bi kadın doğum uzmanı tanımıyodum ve tavsiyeler üzerine gebeliğimden önce de gebe kaldıktan sonrasında da da tavsiyeler ile ufuk beyi tercih ettim . Gebeliğimin 11. Haftasında 2 li tarama testini her ne kadar istemesem de tavsiyesi üzerine yaptırdım . 4.9 çıktı ilk ölçümde ben çok tedirgin olduktan sonra tekrar bi ölçüm yaptı ve 3.7 çıktı bunun 2 buçuğun altında olması gerektiğini kan testine gerek olmadığını sonucun belirleyicisinin bu ölçümler olduğunu söyledi ve bana amniyosentezi önerdiğini bi seçenek olarak da 2 ila 2 buçuk bin tl arasında olan özel bi firmanın yaptığı kan testini önerdi tabi bu bi anne adayı için kolay bi durum olmadığından ben çok fazla üzüldüm karşımda çok anlayışsız donuk bi ifade ile konuşan bi doktor vardı . Çok fazla üzüldüm . O gün bi radyoloji uzmanından randevu aldım ama cuma olduğu için pazartesiye kadar beklemem gerekiyodu o süreçte kanamam oldu çok fazla sancım ve kasılmam oldu . Pazartesi günü özür bey ense kalınlığının 1.88 çok normal olduğunu söyledi . 3 gün içerisinde bu kadar incelmiş olacağına inanmıyorum. Diyelim ki inceldi doktorumdan bu sonuçların değişebileğini bu kadar üzülmemem gerektiğini bi kaç hafta sonra tekrar bi ölçüm yapılabileceğini duymadım . Aksine karşımda çok dik ve kırıcı bi tavır vardı. Daha sonra doktorumu değiştirdim ve o da çok normal olduğunu söyledi iki hafta sonra memleketime geldiğimde burada ki doktorda normal olduğunu söyledi benim yaşadıklarım yanıma kaldı tüp bebek için bilemem bi fikrim yok ama ben kendime hiç yakın hissetmediğim sormak istediğim soruları soramadığım donuk katı sıfır güler yüz olan bi doktorla 11 hafta geçirdim asla tavsiye etmiyorum asla