Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende zeki akkum ile ugur deger arasin da cok kararsiz kaldim insallah hersey yolunda gider eger bana burdan bilgi verirseniz cok mutlu olurum 2.. kez tup bebek yaptircam bu sefer doktoru iyi arastirmak istiyorum.hakkinizda hayirlisi olsunİşinde iyi bir doktor benim histereskopi ameliyatımı yaptı önümüzdeki ay da tüp bebek için gidicem nasip olursa
Fiyat söyledi mi acaba??İşinde iyi bir doktor benim histereskopi ameliyatımı yaptı önümüzdeki ay da tüp bebek için gidicem nasip olursa
İlkini nerde yaptırdınız ? Yazarım inşallah güzel haberlerBende zeki akkum ile ugur deger arasin da cok kararsiz kaldim insallah hersey yolunda gider eger bana burdan bilgi verirseniz cok mutlu olurum 2.. kez tup bebek yaptircam bu sefer doktoru iyi arastirmak istiyorum.hakkinizda hayirlisi olsun
7800 diye biliyorum ilaçlar hariç Uğur değerFiyat söyledi mi acaba??
Hakan coksuer de olduİlkini nerde yaptırdınız ? Yazarım inşallah güzel haberler
Fiayt bence cok iyi ben 12.000 oldum ilac haric7800 diye biliyorum ilaçlar hariç Uğur değer
7800 diye biliyorum ilaçlar hariç Uğur değer
[/QUOTE
Forumda araştırmıştım o adamı pek memnun kalan yokHakan coksuer de oldu
Peki aliemre tahaoglu doktoru nerde arastirabilirim sizin bir bilginiz varmo memorial deymisForumda araştırmıştım o adamı pek memnun kalan yok
Vallahi hiç duymadım onu ama foruma yazmışlardır mutlaka bi bak istersenPeki aliemre tahaoglu doktoru nerde arastirabilirim sizin bir bilginiz varmo memorial deymis
Kizlar diyarbakirda bildiginiz iyi bir uroloji doktoru var mi?Merhaba arkadaslar kacgündür buralara yazi yaziyorum hala istedigim bilgiye ulasamadim bugün interneten Ugur Değer doktoru araştirdim giden tedavi olan varsa bilgisini paylasabilir mi?
Canim genesiste cok basarili erkk doktoru var ismini bilmiom bnim esime mikri tesse yaptiKizlar diyarbakirda bildiginiz iyi bir uroloji doktoru var mi?
Bence Zeki Akkum ya Hem embriyologları da çok iyiMerhaba arkadaslar kacgündür buralara yazi yaziyorum hala istedigim bilgiye ulasamadim bugün interneten Ugur Değer doktoru araştirdim giden tedavi olan varsa bilgisini paylasabilir mi?
Ben hala daha uğur hocaya gidiyrm bidahaki ayda dondurulmuş transferim var memorielde siz naptınızMerhaba arkadaslar kacgündür buralara yazi yaziyorum hala istedigim bilgiye ulasamadim bugün interneten Ugur Değer doktoru araştirdim giden tedavi olan varsa bilgisini paylasabilir mi?
Bende Uğur hocada tedaviye başladım şuan iğne kullanıyorum kaç yumurtanız toplandıBen hala daha uğur hocaya gidiyrm bidahaki ayda dondurulmuş transferim var memorielde siz naptınız
Ben memorial de ali emre beye gidiyorumBen hala daha uğur hocaya gidiyrm bidahaki ayda dondurulmuş transferim var memorielde siz naptınız
Benim ilk tedvmde 7 toplanmıştı 2 si donduruldu 2 side transfer edildiydi haziranda ama kimyasllla sonuçlandı.simdi de dondurulmuş lar m icin tedaviye basldm rahim hazırlanıyor önce bir iğne ve bir hap verdi iste bidaka adette transfer olacağım ınslahBende Uğur hocada tedaviye başladım şuan iğne kullanıyorum kaç yumurtanız toplandı
Ilk tedavinzmi uğur hocada sizdeki sıkıntı nedirBende Uğur hocada tedaviye başladım şuan iğne kullanıyorum kaç yumurtanız toplandı