Dr. Uğur Değer tüp Bebek

Evet benim ilk tedavim sebepsiz infertilite bizimkisi. Rahim dinlendirme yapacak bana da ikinci adet mi bekleniyor transfer için
Ilki kimyasal olunca benm 2 ay adet olamadım normalmiş öyle olması öyle oluncada geçen ay ilk adet oldum düzene girincede bu ay gidelim dedik doktora oda adetin 21.günü Bi tane iğne verdi iste bide hergun içmem gerkeken hap. Rahim hazırlanıyormuş şuan

Ilki kimyasal olunca benm 2 ay adet olamadım normalmiş öyle olması öyle oluncada geçen ay ilk adet oldum düzene girincede bu ay gidelim dedik doktora oda adetin 21.günü Bi tane iğne verdi iste bide hergun içmem gerkeken hap. Rahim hazırlanıyormuş şuan
İnşallah bu defa olur hayırlısıyla ♥️ Bende hiç bilmiyorum benim ki nasıl olacak rahim dinlendiricez dedi ama ilk adette mi başlıycz ikinci de mi bilmiyorum hiç

İnşallah bu defa olur hayırlısıyla ♥ Bende hiç bilmiyorum benim ki nasıl olacak rahim dinlendiricez dedi ama ilk adette mi başlıycz ikinci de mi bilmiyorum hiç
Tahlillerine göre rahim ve yumurtana göre hareket ediyr uğur hoca.kac yıllık evlisnz bu arada diyrbakirdn mi gidyrsnz

Tahlillerine göre rahim ve yumurtana göre hareket ediyr uğur hoca.kac yıllık evlisnz bu arada diyrbakirdn mi gidyrsnz
3 yıllık evliyiz ama 2 yıldır deniyoruz . Evet Diyarbakır’dan gidiyoruz siz de Diyarbakır’da mısınız ? İnsan çok sabırsız oluyor gerçekten bi an önce olsun istiyorum ama tabi hayırlı zamanda olsun inşallah

3 yıllık evliyiz ama 2 yıldır deniyoruz . Evet Diyarbakır’dan gidiyoruz siz de Diyarbakır’da mısınız ? İnsan çok sabırsız oluyor gerçekten bi an önce olsun istiyorum ama tabi hayırlı zamanda olsun inşallah
2 yıllık evliym bnde aynen diyarbakirdym bnde.gerçekten sabırsız oluyrz insalah bu sefer olur hepimizin 🙏

2 yıllık evliym bnde aynen diyarbakirdym bnde.gerçekten sabırsız oluyrz insalah bu sefer olur hepimizin 🙏
[/QUOT cuma günü yumurtalarım toplanacak benim inşallah bakalım ne zaman transfer olacak

Cuma günü yumurtalarım toplanacak benim de inşallah bakalım ne zaman transfer olacak

Cuma günü yumurtalarım toplanacak benim de inşallah bakalım ne zaman transfer olacak
Hadi bakalım hayırlısı olsun.toplamadn sonra bnm transfer olmuştu ilk tedavide. Birde çok yumurta toplanınca hoca dinlendirmeye alıyor rahimi hemn transfer yapmıyor

Hadi bakalım hayırlısı olsun.toplamadn sonra bnm transfer olmuştu ilk tedavide. Birde çok yumurta toplanınca hoca dinlendirmeye alıyor rahimi hemn transfer yapmıyor
Aynen benim kini de o yüzden dinlendirecek çok heyecanlı ve korkulu bir bekleyiş olacak galiba

Merhaba. Tedaviniz nasil sonuclandi acaba? Ben de kendisine gitmeyi dusunuyorum.
Mrb cnm. Ilki kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi dondurulmuş embriyo var 2 tane bu ayın sonun da onlar transfer edilcek. Tedeviye basldm tekrar transfer sürecine girdim bakalım insalaholur bu sefer

Bu arada rahim dinlendirmedwydi sizinki demi şuan ne olucak ne yapmayı düşünüyorsun

Mrb cnm. Ilki kimyasalla sonuçlandı temmuzda. Şimdi dondurulmuş embriyo var 2 tane bu ayın sonun da onlar transfer edilcek. Tedeviye basldm tekrar transfer sürecine girdim bakalım insalaholur bu sefer
Donus icin cok saol. Ben Ali Emre hocada muayene oldum gecen ay. 3 4 ayiniz daha var dedi. Deneyin dedi. Hamile kalamazsam kendisine gidicez Mart gibi.

Bu hastanenin tup bebek tedavisinde transfer icin baska bir ile mi gonderiliyor hastalar?
Hayır öyle bişey yok o nerden çıktı ki cnm.memeriel 7.kat sadece uğur hocaya ait herşeyle kendisi ilgilenip transferde kendisi yapıyortedavide basından sona kadr o bakiyr yani

Donus icin cok saol. Ben Ali Emre hocada muayene oldum gecen ay. 3 4 ayiniz daha var dedi. Deneyin dedi. Hamile kalamazsam kendisine gidicez Mart gibi.
Ayrıca on görüşme de yapabilirsinz ücretsiz önce yapıyor boşa 3 4 ay beklemyn derim tabi sıkıntınız nedir bilemem ama yinede siz bilirsiniz aklıma da bulunsun yani. 3 4 ay çok kıymetli aylar çünkü zamanın gitmesine üzülüyorum

Acaba sonuçlarının nasıl oldu çok uzun zaman oldu ama yazmak istedim bende giducsmde o doktora iyimi

Back
X