Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleridr.ulun ulug beyde tedavi olan arkadaslar lutfen yardim!!
Tup bebek tedavisi icin esimi ikna ettim yalniz ulun bey umut tup bebek ten ayrilmis. Kizlar hem tecrubelerinize ihtiyacim var hemde ulun bey nerde hasta bakiyor.
Cnm hayırlısı olsun inşallah aynı durumdayız seninle bende yeni tedaviye başlayacağım ulun beyle. Ulun bey liv hastanesinde ve kendi Muayenehane sinde hasta bakacakmis. Tel 05060651500
Cnm hayırlısı olsun inşallah aynı durumdayız seninle bende yeni tedaviye başlayacağım ulun beyle. Ulun bey liv hastanesinde ve kendi Muayenehane sinde hasta bakacakmis. Tel 05060651500
arkadaşlar selam ulun beyle 2 sene önce görüşmüştük.o zaman tüp bebek yapmadı bizi geri yolladı sağolsun..şimdi tekrar ona gideceğim diye araştırırken yazınızı gördüm.umuta gidicem derken liv çıktı şimdi.orası nasıl labaratuarı çok önemli bu konuda.fiyat bilginiz var mı teşekkürler.bu arada kendi yeri nerde?ay ne çok sordum :))
Cnm ulun bey ile gorustum cok guzel konustu herseyi teker teker anlatti tam aradigim gibi bir doktormus cok detayci oyuzden icim cok rahatladi önümüzdeki hafta uygun günüm olacak inşallah başlıyoruz. Sen ne yaptın ??
arkadaşlar selam ulun beyle 2 sene önce görüşmüştük.o zaman tüp bebek yapmadı bizi geri yolladı sağolsun..şimdi tekrar ona gideceğim diye araştırırken yazınızı gördüm.umuta gidicem derken liv çıktı şimdi.orası nasıl labaratuarı çok önemli bu konuda.fiyat bilginiz var mı teşekkürler.bu arada kendi yeri nerde?ay ne çok sordum :))
cnm ben ulun beyle gorustum inşallah aksilik olmazsa önümüzdeki hafta başlayacağız tedaviye. Laboratuarla ilgili benimde tereddütlerim oldu ama ulun bey beni rahatlattı. Bu arada Muayenehane si de varmış ulun beyin. Fiyatla ilgili de 5000 tl olarak fiyat söylediler. Bu kadar lüks bi hastane bu kadar deneyimli bi doktor benim için çok iyi oldu umarım senin içinde güzel olur haberlerini merakla bekliyrm allah hepimizin yardımcısı olsun
Cnm ulun bey ile gorustum cok guzel konustu herseyi teker teker anlatti tam aradigim gibi bir doktormus cok detayci oyuzden icim cok rahatladi önümüzdeki hafta uygun günüm olacak inşallah başlıyoruz. Sen ne yaptın ??
Cnm benim yazdiklarinla benicok rahatlattin mutlu ettin.bu ayin 22 sine randevu aldim muayenehane den esimle gidecegim bu arada eski tahlilleri toparliyorum. Ama cok heycanliyim insallah guzel seyler soyler daha fazla beklemek istemiyorum. Acikcasi ben fiyati soramamistim telefonda :) utanmistim ama bukadar makul bi fiyat olacaginida beklemiyodum :) cok cok sagol
cnm ben ulun beyle gorustum inşallah aksilik olmazsa önümüzdeki hafta başlayacağız tedaviye. Laboratuarla ilgili benimde tereddütlerim oldu ama ulun bey beni rahatlattı. Bu arada Muayenehane si de varmış ulun beyin. Fiyatla ilgili de 5000 tl olarak fiyat söylediler. Bu kadar lüks bi hastane bu kadar deneyimli bi doktor benim için çok iyi oldu umarım senin içinde güzel olur haberlerini merakla bekliyrm allah hepimizin yardımcısı olsun
canım çok sevindim cevabın için çok sağol.fiyatta gayet iyi ilaçsız fiyat mı bu bir de tahliller içinde mi?öğrenince yazarsan çok sevinirim malesef para biriktirmeliyiz yoksa ben de hemen başlamak istiyorum pekı muayenehanesinde ücret alıyor mu?malesef her şeyi düşünmek lazım .
Ulun bey cok iyi bi doktor once rabbimin sonrada ulun beyin sayesinde dunyalar tatlisi bi oglum var..2 sene oncesinde tedaviye ulun beyle basladik tek kelimeyle mukemmel bi dr ..cok basarili..tedavi boyunca cok yardimci oluyor hamileligimi ogrendigim zaman esimle hungur hungur aglamistik.ilk ulun beyi aramistik..ve kendisini en yakin zamanda ziyaret etmek istiyoruz..rabbim sizlerinde yardimcisi olsunnn..
canım çok sevindim cevabın için çok sağol.fiyatta gayet iyi ilaçsız fiyat mı bu bir de tahliller içinde mi?öğrenince yazarsan çok sevinirim malesef para biriktirmeliyiz yoksa ben de hemen başlamak istiyorum pekı muayenehanesinde ücret alıyor mu?malesef her şeyi düşünmek lazım .
KIZLAR MRB BENDE ULUN BEYİN HASTASIYIM TAM 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAKTIK AMA LIV HOSPITALA GECTİ BU AY BİZDE LIV DE BAŞLIYORUZ. SİZLERİN SONUÇLARI NASIL UMARIM MÜJDELİ HABERDİR.
Oncelikle herkese mrhb. Ve allah karinlarinizda olacak bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.2009 yilinda sadece %30 luk gebelik sansi verilip tup bebek tedavisi ile 2010 yilinda ikizlerimi kucagima aldim suan 4,5 yasinda iki ay parcam var tabiki once allah sonra doktor ulun beyin sayesinde.o zaman umut tup bebek merkezindeydi.ilgisi ve yaklasimi ve pozitif bakis acisiyla insana her zaman umut veriyordu.eger bi dr tercihi yapmak zorunda kalirsaniz bunu ulun beyden yana kullanabilirsiniz.merak ettiginiz her soruya seve seve cvp veririm.akliniza ne takiliyorsa lutfen sorun.