- 28 Kasım 2014
- 4
- 1
- 1
- Konu Sahibi zeynepsedax
Tup bebek tedavisi icin esimi ikna ettim yalniz ulun bey umut tup bebek ten ayrilmis. Kizlar hem tecrubelerinize ihtiyacim var hemde ulun bey nerde hasta bakiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hayırlısı olsun inşallah aynı durumdayız seninle bende yeni tedaviye başlayacağım ulun beyle. Ulun bey liv hastanesinde ve kendi Muayenehane sinde hasta bakacakmis. Tel 05060651500
Cnm tsk ederim inşallah ikimiz icindeguzel sonuclar olur bebelerimizi kucagimiza aliriz :) sen gorustunmu ulun bey ile tedaviye ne zaman baslayacaksin
arkadaşlar selam ulun beyle 2 sene önce görüşmüştük.o zaman tüp bebek yapmadı bizi geri yolladı sağolsun..şimdi tekrar ona gideceğim diye araştırırken yazınızı gördüm.umuta gidicem derken liv çıktı şimdi.orası nasıl labaratuarı çok önemli bu konuda.fiyat bilginiz var mı teşekkürler.bu arada kendi yeri nerde?ay ne çok sordum :))
Cnm benim yazdiklarinla benicok rahatlattin mutlu ettin.bu ayin 22 sine randevu aldim muayenehane den esimle gidecegim bu arada eski tahlilleri toparliyorum. Ama cok heycanliyim insallah guzel seyler soyler daha fazla beklemek istemiyorum. Acikcasi ben fiyati soramamistim telefonda :) utanmistim ama bukadar makul bi fiyat olacaginida beklemiyodum :) cok cok sagolCnm ulun bey ile gorustum cok guzel konustu herseyi teker teker anlatti tam aradigim gibi bir doktormus cok detayci oyuzden icim cok rahatladi önümüzdeki hafta uygun günüm olacak inşallah başlıyoruz. Sen ne yaptın ??
cnm ben ulun beyle gorustum inşallah aksilik olmazsa önümüzdeki hafta başlayacağız tedaviye. Laboratuarla ilgili benimde tereddütlerim oldu ama ulun bey beni rahatlattı. Bu arada Muayenehane si de varmış ulun beyin. Fiyatla ilgili de 5000 tl olarak fiyat söylediler. Bu kadar lüks bi hastane bu kadar deneyimli bi doktor benim için çok iyi oldu umarım senin içinde güzel olur haberlerini merakla bekliyrm allah hepimizin yardımcısı olsun
KIZLAR MRB BENDE ULUN BEYİN HASTASIYIM TAM 2. DENEME İÇİN BAŞLAYACAKTIK AMA LIV HOSPITALA GECTİ BU AY BİZDE LIV DE BAŞLIYORUZ. SİZLERİN SONUÇLARI NASIL UMARIM MÜJDELİ HABERDİR.canım çok sevindim cevabın için çok sağol.fiyatta gayet iyi ilaçsız fiyat mı bu bir de tahliller içinde mi?öğrenince yazarsan çok sevinirim malesef para biriktirmeliyizyoksa ben de hemen başlamak istiyorum pekı muayenehanesinde ücret alıyor mu?malesef her şeyi düşünmek lazım .