Dr. Ümit Çakır hakkında bilgisi olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zabe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zabe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
1
0
86
Bursa
merhaba arkadaşlar ben bursada ameliyat olacağım. ümit çakır kbb uzmanı ama iyi diyorlar ben de karar veremiyorum. sizlerin bir bilgisi var mı?:çok üzgünüm:

Arkadaslar baya süre geçmis ancak yeni arayacak olan arkadaslara yardımcı olması açısından şunu söylemek isterim ki ümit bey gerçekten bursa da estetik ameliyat düsünenler için büyük bir fırsat hem çok basarılı bir ameliyat geçirdim hemde güler yüzü ve ilgilisiyle hastasına her zaman güven veren bir doktor tanımıs oldum fiyat olarak zaten çok uygun hala devlet hastanesindeyken kesinlikle kaçırmayın derim:)

Bu mesajın uzerinden cok zaman gecmis ama ben de 2017 yılı olarak şuraya belki biri arar sorar diye hemen yazayım.Ameliyatımın 16. günündeyim ve bu sis haliyle bile mutluyum.Ümit cakıra tavsiyeler üzerine gittim. Kısa bir görüşme bile doktorumdan vazgecmememe yetti.Mütevazı güler yüzlü ve en en önemlisi sizi dinleyip anlıyor.Ben ameliyatı olduktan sonra görenler hep bekledigimizin üzerinde olmus dedi.eski yeni arasında cok fark var inanın. Ben doktoruma sadece neyi istemediğimi söyledim gerisini o halletti zaten :))ayrıca bu sitede olsun hastanede olsun eski hastalarını da canlı canlı gordum burunlarını cok begendim umarım bursada olacak herkesin yolu umit cakırla kesişir simdiden herkes icin doğru secimler ve mutlu sonlar diliyorum.

Arkadaslar baya süre geçmis ancak yeni arayacak olan arkadaslara yardımcı olması açısından şunu söylemek isterim ki ümit bey gerçekten bursa da estetik ameliyat düsünenler için büyük bir fırsat hem çok basarılı bir ameliyat geçirdim hemde güler yüzü ve ilgilisiyle hastasına her zaman güven veren bir doktor tanımıs oldum fiyat olarak zaten çok uygun hala devlet hastanesindeyken

Benim burnumu 2 kez yapti ve mahvetti.6 ay arasi bile yok ameliyatlarin meger 1-2 yil gibi sure gecmesi lazimmiş revizyonda .İstanbulda 2 yil önce revizyonu yapan dr burun sırtın yok olmus burnunun içini sorma zaten dede kesinlikle Ümit Çakırı tavsiye etmiyorum.

Back
X