- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben ümit beye 2002 yılında amelıyat oldum fakat memnun kalmadım 2003 yılında tekrar gıttım 2. amelıyatımı oldum sonuc yıne kotuydu.Hiç birsey değişmedi.Şuan ne durumdadır kendını gelıstırdı mı bılemem ama ben hıc memnun kalmadım.Ümit beye son zamanlarda amelıyat olan arkadaslar resımlerını gonderebılır mı lutfen?3. ameıyatımı olmak ıstıyorum burun ucumun duzeltılmesı gerekır.Tavsıye edebılecegınız kım var?resmi olan arkadaşı ümit bey mi ameliyat yapmış
Sizden revizyon için ücret aldımıBen ümit beye 2002 yılında amelıyat oldum fakat memnun kalmadım 2003 yılında tekrar gıttım 2. amelıyatımı oldum sonuc yıne kotuydu.Hiç birsey değişmedi.Şuan ne durumdadır kendını gelıstırdı mı bılemem ama ben hıc memnun kalmadım.Ümit beye son zamanlarda amelıyat olan arkadaslar resımlerını gonderebılır mı lutfen?3. ameıyatımı olmak ıstıyorum burun ucumun duzeltılmesı gerekır.Tavsıye edebılecegınız kım var?
Neden sordunuz?Son zamanlarda Ümit Filiz'e ameliyat olan var mı?
Siz henüz ameliyat bile olmadınız ki. Neden merak ettiniz?Neden sordunuz?
Doktoru revizyon için sorduğunuzu düşündümSiz henüz ameliyat bile olmadınız ki. Neden merak ettiniz?Ameliyat olanlar memnunlar mı, geç dönemde şikâyetleri olmuş mu diye merak ediyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?