Dr. Ümit Filiz Hasta Yorumları ( Burun Estetiği )

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

resmi olan arkadaşı ümit bey mi ameliyat yapmış
Ben ümit beye 2002 yılında amelıyat oldum fakat memnun kalmadım 2003 yılında tekrar gıttım 2. amelıyatımı oldum sonuc yıne kotuydu.Hiç birsey değişmedi.Şuan ne durumdadır kendını gelıstırdı mı bılemem ama ben hıc memnun kalmadım.Ümit beye son zamanlarda amelıyat olan arkadaslar resımlerını gonderebılır mı lutfen?3. ameıyatımı olmak ıstıyorum burun ucumun duzeltılmesı gerekır.Tavsıye edebılecegınız kım var?

Burada Ümit Bey ile ilgili konu başlığı görünce ben de fikirlerimi paylaşmak istedim. Aralık 2012 de Ümit Bey'e ameliyat oldum.Sonuç tam istediğim gibi oldu. Gören kesinlikle ameliyat olduğumu anlayamaz ama bir o kadar da düzgün oldu. Yüz hatlarım o kadar yumuşadı ki anlatamam. Bilemiyorum ilerki yıllarda nasıl olur ama şimdilik çok memnunum. Bazı kişilerde yıllar geçtikçe deformasyon oluyormuş. Yani sonuç olarak ben tavsiye ederim.Çektiğim acılara değdi.

Bende ümit beye oldum geçen yaz ve hiç memnun kalmadım hiçbir değişiklik yok tekrar olucam tabi başka doktora!

Sizde
Ben ümit beye 2002 yılında amelıyat oldum fakat memnun kalmadım 2003 yılında tekrar gıttım 2. amelıyatımı oldum sonuc yıne kotuydu.Hiç birsey değişmedi.Şuan ne durumdadır kendını gelıstırdı mı bılemem ama ben hıc memnun kalmadım.Ümit beye son zamanlarda amelıyat olan arkadaslar resımlerını gonderebılır mı lutfen?3. ameıyatımı olmak ıstıyorum burun ucumun duzeltılmesı gerekır.Tavsıye edebılecegınız kım var?
Sizden revizyon için ücret aldımı

ümit beyden randevu alıp gittim ve ameliyat için kararımı vermem gerektiği söyledi.
hem görüntü olarak hem de sağlık problemlerim yüzünden gittim.

araştırdım baya, ümit beyde karar kılmıştım.
şimdi yorumları okuyunca tekrar tereddüde düştüm.

ameliyat sonrası neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim.
şubat ayında ameliyat olmayı düşünüyorum.

Bugün ümit beye muayeneye gittim 17 yasindayim nefes problemim var ve kucukken dustugum icinde burnumda kemer olustu Ümit bey etlerimin alinmasinin yeterli olacagini soyledi ve estetik icin beklemem gerektigini yasimin kucuk oldugunu söyledi 26 ocakta ameliyatim olucak gelismeleri size aktaririm çok ilgiliydi kesinlikle tavsiye ederim

-Gri- -Gri- Kendileri benim doktorum zaten. Bir gün 3. revizyon olmaya cesaret edersem sanırım doktor başkası olur. :KK43:

Back
X