Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa çok merak ettim alçınız çıkınca burada paylaşır mısınBnm bir öğretmen arkadasım oldu cok memnun kaldı ondan cesaretle bende yaptırdım ama onun daha az problemi vardı 1 hafta sonra okula geldi bnde kolay demek diyip girdim ameliyata ağrı sızı ilk andan beri nefes alma problemim vardı burnum sağa yatıktı ve zaman geçtikçe artmaya basladı bende cuma günü ona oldum suan şişlik ve morluk var cumartesi günü alacak alcıyı insallah bnde rahatlıkla dönerim okula tek derdim o suan bide cok büyük değişim oldu benim dışardan tanıyanların farketmemesi imkansız biraz da o tedirgin ediyor
Önden kalkık olması iyi birşey 1. Ayın sonunda düşüyor o kalkık lıkBugun 6. Gün en cok taktığım sey ondan cok kalkık burda gördügüm herkes de yandan cekiyor resimleri önden koyan yok
Cıktı alçım şiş hali bile cok güzel geldi gözümeMeraba ne yaptınız ?
Aynen cok tatlı duruyor bantlar çıkınca haberler sende:)Buda yandan tabi daha cok şiş ama yinede begendim
Hadi .ya artık şişmez dedi drCanım o kadar korkuyordun bak garşka olmuss biraz daha inip doğal olacak. Bantlar çıkınca şişecek korkma
Şimdi otrıla da Avrupa konutlarında bnde bir öğretmen arkadaşımın eşi Dr onun arkadaşı öğretmen ark gecen sene oldu cok memnun 4 kişi daha olunca peşine banada cesaret gwldiÜmit beyi tanıyorum çok tatlı bir insan onun bir kliniği var fatihte orda epilasyona gidiyorum :) ama şişer olması gerekn odur![]()