Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberler güzel :) iki haftada harika bi sekil aldı ki bundan sonra da gittikce güzellesecekAynen cok tatlı duruyor bantlar çıkınca haberler sende:)
Ne kadar doğal sanki hiç ameliyat olmamış gibisiniz Ümit hoca bu işi biliyor :)))Haberler güzel :) iki haftada harika bi sekil aldı ki bundan sonra da gittikce güzellesecek
Bayağı güzel olmuş burnunuz2. Hafta biraz ucunda kaldı şişlik cok sükür. ...
Hemde cok .daha 20 gün oldu sahane görünüyor gören herkes de cok iyi oldugunu söylüyor bana göre ucu hala şiş ama başkası anlamıyor bilesizin resimlerinizden sonra ben de Umit beyden randevu aldim, bakalim ne olacak? Siz hala memnun musunuz burnunuzdan?
Süper görünüyor eski halini bilmiom ama bu cok gzl ve dogal gecmis olsunÜst tarafında şişi indi bi ucunda kaldı artık rahatsız etmiyor oda
Siz oldunuzmu kendisine amelihatzor burunları yapamam deyip 15-30 bin arası isteyen o ünlü doktorlara taş çıkarır kendisi... bende instgramda görmüştüm yaptığı burunlar çok çok iyi ...
Ümit bey sirf burunlari koyyo sayfaya yuze uyumlumu belli olmuo bende buyuzdn kararsiz kaldimÜmit bey iiyidir memnun kalırsınız inşaallah benim de arkadaşım ona oldu :)