ben dr değiştirdim ve umur beye gitmeye başladımilk gidişimde mumnun olcağımı hissettim..ilgili ve bilgili gibi geldi..ama özel hastaneden doğum yaptırıyormuş sizler hangi hastaneden doğum yaptınız ve devletle anlaşmalı hastaneler mi???
Super bi dr tek kelimeyle ...ben de drum yeni mezun oldum ve drları çok begenemiyorum ama super bi hoca izmirde olsam mutlaka ona giderim hamileligimde 5 ay ona gittim ve asla paracı degildir bana guven hiçduşunme
Super bi dr tek kelimeyle ...ben de drum yeni mezun oldum ve drları çok begenemiyorum ama super bi hoca izmirde olsam mutlaka ona giderim hamileligimde 5 ay ona gittim ve asla paracı degildir bana guven hiçduşunme
Ben de Umur Yensel in eski hastalarından biriyim... 7 yaşında bir oğlum var doğumu umur bey yaptırdı. Doktorumdan çok memnunum ve asla değiştirmeyi düşünemem. Uzmanlığına da son derece güvenirim. yaklaşık bir ay önce düşük yaptım sebebi ise boş gebelik olmasıydı. düşük sonrası maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım ve tabiiki yine umur beye gittim. İnşallah yakında yine hamilelik düşünüyorum ve gideceğim kişi yine UMUR YENSEL
ben de umur beye gidiyorum.Yeni başladım kenidisine gitmeye ama çok memnun kaldım.Çok ilgili ,bilgili bir doktor.Çok da sakin ve hastayla konuşan bir doktor.KEisnlikle suratsız değil