Dr Ünal Bayıza burun estetiği yaptıran varmı?

Brdmyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
8
3
1
55
Arkadaşlar burnumda deviasyon var ameliyat olmam gerekiyor ama ben estetikte istiyorum ikisini bir arada yaptırmayı düşünüyorumDr Ünal bayızla görüştüm..Deviasyon konusunda Ünal bey için çok iyi yorumlar okudum ama estetik konusunda hiç yorum olmadığı için biraz tedirgin oldum..Dr Ünal bayıza estetik te yaptıran varsa lütfen yorum paylaşırmı

bende yaptırmak istiyorum deviasyon ameliyatı olmam gerekiyor ama dış kemiğinde düzelmesini istiyorum
ünal bey ne söyledi size yapabilir miymiş ücret için bilgi aldınız mı

Evet estetikle deviasyonu birlikte yapıyormuş...Asistanın dediğine göre sadece estetikte yapıyormuş..ama öyle ısmarlamanir burun değil..bende zaten öyle istemediğim için bana uygun geldi..ben karışmıyorum muhasebe bakıyor dedi..ücret 7.500 ben ameliyat tarihi belirliycem tamponsuz yaptığı için 3 günlük dinlenme yeterli dedi..inanın sonucu bende merak ediyorum..olunca mesaj yazarım..

Sizin de nefes alma sıkıntınız var mı çok merak ediyorum lütfen ameliyat sonrası nasıl geçtiği ile ilgili yazın olur mu

Geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…