Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler arkadaşlar ben vedat menderese burun ameliyatı olucam hakkında bilgisi olan var mı
Bende yazalı çok oldu sağolsun kimse cevap vermedi. bende gittim vedat beyle görüştüm hayatımda gördüğüm en en en ilgili doktor ve mükemmel bir burun yaptı bana. ne kadar teşekkür etsem az.3 haftaya toparlandım ve herkes çok beğendi
bende vedat beyi düşünüyorum ama korkuyorumda çünkü ailem istemiyo ters gidem bişey olursa direk bana yüklenceklerfiyat olarak ne kadar ödediniz acaba
Merhaba ameliyat oldnzmu bu konuda bilgi verebilirmisn nasıl geçti memununmsniyi günler arkadaşlar ben vedat menderese burun ameliyatı olucam hakkında bilgisi olan var mı
Ücret bilgisini yazabilirmisinizMerabalar Bende Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam 14 ocak tarihinde. Gayet ilgili ve çok iyi bir doktor. Bana tüm isteklerimi sordu. Tomografi sonuçlarını göze alarak belirli bir fiyat verdi. Tamamen estetik amaçlı olarak başvuru yaptım bende. Daha öncede başka bir hastanede estetik ameliyat geçirmiştim. Ama memnun kalmadığım için tekrar estetik ameliyat olmak istediğimi söyledim. Ameliyat risklerini anlattı detaylı olarak. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere de estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra. Randevumu beklerken bile vedat beyin ameliyat ettiği birçok hasta ile tanıştım. Yarım saat içinde 8 burun estetiği hastası pansuman amaçlı ordaydılar. Yapılan burunlar oldukça güzeldi. İnşallah benimki de güzel olur. Bende fikirlerimi sunacağım... Ayrıca şevket yılmaz hastanesinde ameliyat gerçekleşesecek fakat alınan ücret özel hastanelerden hemen hemen farksız... :)
Bende yazalı çok oldu sağolsun kimse cevap vermedi. bende gittim vedat beyle görüştüm hayatımda gördüğüm en en en ilgili doktor ve mükemmel bir burun yaptı bana. ne kadar teşekkür etsem az.3 haftaya toparlandım ve herkes çok beğendi
benimde ameliyatim gerceklesti bugun 4.gunum