Dr.vedat menderes hakkında bilgisi olan var mı ?

Bende yazalı çok oldu sağolsun kimse cevap vermedi. bende gittim vedat beyle görüştüm hayatımda gördüğüm en en en ilgili doktor ve mükemmel bir burun yaptı bana. ne kadar teşekkür etsem az.3 haftaya toparlandım ve herkes çok beğendi

Bende yazalı çok oldu sağolsun kimse cevap vermedi. bende gittim vedat beyle görüştüm hayatımda gördüğüm en en en ilgili doktor ve mükemmel bir burun yaptı bana. ne kadar teşekkür etsem az.3 haftaya toparlandım ve herkes çok beğendi

merhaba;gercekten iyimi vedat bey bende gorusmeye gıdıcem ama kararsızım..ya guzel yapamazsa dıye devlet sonucta..yardımcı olurmusun bılgı olarak acaba..

bende vedat beyi düşünüyorum ama korkuyorumda çünkü ailem istemiyo ters gidem bişey olursa direk bana yüklencekler :50: fiyat olarak ne kadar ödediniz acaba

benim durumda tam tersi. ailem vedat menderes diyor(daha doğrusu devlet hastanesi veya şevket yılmaz diyor) fiyat bakımından ben ise güvenemiyorum. kimisi iyi diyor, kimisi kötü diyor. bursada birçok doktorla görüştüm. birkaç doktor bana devlette ve araştırma hastanelerinde yapılan estetik ameliyatlardan sonra insanların ağlayarak özeldeki doktorlara geldiğini ama işin daha içinden çıkılmaz hale geldiğini söyledi. Ben ne olursa olsun parası umrumda değil isterse 1000tl isterse 5000 tl olsun devlette estetik amaçlı ameliyatlara karşıyım. daha önce aldığım duyduğum kötü sonuç alınan ameliyatların çoğu devlet bünyesindeki hastaneler. iyi, kendini ispatlamış doktorlar zaten ya özel bir hastaneye geçiyor, yada muayenehanesini açıyor. özelde para tuzağı diyenler illa olucaktır ama haketmeseler istemezler. ben ise bütceme uygun iyi bir doktor arıyorum. eğer devlette yaptırmayı kabul etsem çoktan ameliyatımı olmuştum. ayrıca özeldeki doktorların biraz otoriter davrandığını düşünüyorum. sonuçta her ay onca ameliyat yapıyorlar ve o kadar para kazanıyorlar. durumu olan var olmayan var. ameliyat için gittiğimiz doktolarda koyun pazarlığı yapar gibi hissettim kendimi. fiyatlarda biraz daha esnek davransalar, hastaya uyum sağlasalar daha iyi olur diye düşünüyorum. en azından samimiyetini hissederiz...

Son düzenleme:
Merabalar Bende Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam 14 ocak tarihinde. Gayet ilgili ve çok iyi bir doktor. Bana tüm isteklerimi sordu. Tomografi sonuçlarını göze alarak belirli bir fiyat verdi. Tamamen estetik amaçlı olarak başvuru yaptım bende. Daha öncede başka bir hastanede estetik ameliyat geçirmiştim. Ama memnun kalmadığım için tekrar estetik ameliyat olmak istediğimi söyledim. Ameliyat risklerini anlattı detaylı olarak. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere de estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra. Randevumu beklerken bile vedat beyin ameliyat ettiği birçok hasta ile tanıştım. Yarım saat içinde 8 burun estetiği hastası pansuman amaçlı ordaydılar. Yapılan burunlar oldukça güzeldi. İnşallah benimki de güzel olur. Bende fikirlerimi sunacağım... Ayrıca şevket yılmaz hastanesinde ameliyat gerçekleşesecek fakat alınan ücret özel hastanelerden hemen hemen farksız... :)

Merabalar Bende Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam 14 ocak tarihinde. Gayet ilgili ve çok iyi bir doktor. Bana tüm isteklerimi sordu. Tomografi sonuçlarını göze alarak belirli bir fiyat verdi. Tamamen estetik amaçlı olarak başvuru yaptım bende. Daha öncede başka bir hastanede estetik ameliyat geçirmiştim. Ama memnun kalmadığım için tekrar estetik ameliyat olmak istediğimi söyledim. Ameliyat risklerini anlattı detaylı olarak. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere de estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra. Randevumu beklerken bile vedat beyin ameliyat ettiği birçok hasta ile tanıştım. Yarım saat içinde 8 burun estetiği hastası pansuman amaçlı ordaydılar. Yapılan burunlar oldukça güzeldi. İnşallah benimki de güzel olur. Bende fikirlerimi sunacağım... Ayrıca şevket yılmaz hastanesinde ameliyat gerçekleşesecek fakat alınan ücret özel hastanelerden hemen hemen farksız... :)
Ücret bilgisini yazabilirmisiniz

Bilgiler için teşekkürler

Her ismi duydum ancak Vedat beyi ilk kez duyuyorum ve hep güzel şeyler yazılmış

Bi arkadaş demişti kendini kanıtlayan ztn özele gidilir demiş ,, katılmıyorum
Benim burnunu yapan doktor sevketteydi ve estetik yapa yapa özele geçti benimkinide özelde yaptı ve resmen mahvetti delikler yamuk ve biri büyük biri küçük kemikler tırtıklı uç yamuk vs çok üzülüyorum :(((

Canim merhaba vedat beyden memnun kaldinmi ve fotograf atabilirmisin rica etsem bende bursada vedat menderes beye olmayi dusunuyorum da :)

3500 tl alindi ameliyat için... Neredeyse 1 yil oluyor her gidisimde şisliklerim oldugunu soyluyor vedat bey fakat acik konusmak gerekirse memnun kalmadim sıcak ve ilgili bir doktor fakat ameliyat sonucu olarak ayni seyi soyleyemiycem...Burnum 1 yil gecmesine ragmen gun gectikce sekli dahada cirkin oldu burun deliklerimi kucultmesini istemistim ona ragmen hic dokunmamis burun deliklerim sola dogru kaydi resmen ve buyuk duruyor burnum oldukca

8 gün önce Vedat bey burnumu ameliyat etti , 1 senedir gel git kontrol falan derken (izmirden gelip gittim) anca nasip oldu . Sonuç : 1- Vedat bey kadar ilgili başka doktor daha görmedim cep numarasını verdiği gündem beri ben unutsam bile o arar gidişatı sormak için . Çok güven verici. Her daim yanımda oldu. 2-) En ince detayına kadar anlatıyor bilgi veriyor esprili bir dille verdiği fiyatın üstüne çıkmadı ücretli hasta olduğum halde tahlillerimi ücretsiz yaptırdı fiyata yansıtmadı 3-) Sonuçtan çok memnunum şimdiden daha ilk günler burun deliklerim biraz büyük geliyordu küçülecek Dedi gerçekten küçüldü bile . Herşey umduğum gibi oldu fakat Vedat bey hastaneden ayrılıyor emekli oluyor yıl sonunda ...

Back
X