- 4 Şubat 2022
- 3.489
- 8.290
- 108
Karma olmayan hiçbir şey normal olamaz, normalleştirilemez.Eğer o okulda okumadıysanız nereden biliyorsunuz ağır olduğunu gayet normal kapasitedeki bir öğrencinin alabileceği dersler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karma olmayan hiçbir şey normal olamaz, normalleştirilemez.Eğer o okulda okumadıysanız nereden biliyorsunuz ağır olduğunu gayet normal kapasitedeki bir öğrencinin alabileceği dersler
Herkes istemek zorunda mı?Eğer o okulda okumadıysanız nereden biliyorsunuz ağır olduğunu gayet normal kapasitedeki bir öğrencinin alabileceği dersler
Normal şartlarda o okullara karşı olanları da o okullara çekmek için tasarlanmış süslü bir ambalaj sanırım.Proje imam hatip ney la?
Bilmek için okumaya gerek yok kardeşim kuzenim oradan mezun biliyorum.Her okul için söyleyemem , vebal olur . Bildiğim okullarda kraldan çok kralcılar vardı ,baskı ve zorlama vardı.Eğer o okulda okumadıysanız nereden biliyorsunuz ağır olduğunu gayet normal kapasitedeki bir öğrencinin alabileceği dersler
Ben bi tek imam hatip biliyom, projeyi ilk defa duydum.Bi takım rte projeleri anlarsın ya jdjd
Yıkanan şey temiz olmaz mı
En güzel din aile de öğrenilir,dinin temeli ahlaktır, dinden çıkar ahlâkı geriye ne kalır????Öyle de diyemiyor yıkanan şey temiz olmaz mı diye aforizma kasacak kenardan kenardan. Biz birden aydınlanacağız. Üf aman tanrım bu nasıl bir zeka diye hayran olup çocuğumuzu 10 yaşında imam hatibe göndereceğiz![]()
Perdesiz ev zırvalığı gibi puahhshshdÖyle de diyemiyor yıkanan şey temiz olmaz mı diye aforizma kasacak kenardan kenardan.
Pırıl pırıl beyin hiç iyi bişey değil ki, dalga geçmek için söyleniyo zaten.Öyle de diyemiyor yıkanan şey temiz olmaz mı diye aforizma kasacak kenardan kenardan. Biz birden aydınlanacağız. Üf aman tanrım bu nasıl bir zeka diye hayran olup çocuğumuzu 10 yaşında imam hatibe göndereceğiz![]()
Ben öğretmenim mesela geçen yıl yapamadı diye okuluma nakil gelen 6.sınıf öğrencilerinden biliyorum.Velilerin söylemlerinden biliyorum.Diğerleri de pek tabi etrafındaki öğrenci annelerinden öğrenebilir.Eğer o okulda okumadıysanız nereden biliyorsunuz ağır olduğunu gayet normal kapasitedeki bir öğrencinin alabileceği dersler
Yada poşetsiz lolipop sinek çekerPerdesiz ev zırvalığı gibi puahhshshd
Tabi öğrenciler titizlikle seçilir ,beşinci sınıfta sınavla alan tek okul onlar çünkü.Başka okullara bu hak tanınmıyor.Sizin okulunuzda kız erkek sınıfları ayrı değil mi?Benim çalıştığım ilçede öyle de .Bu bile başlı başına dini tema bence. Bir de akademik başarı zaten seçilmiş potansiyeli yüksek olanla çok kolay. Çocuğu nerden nereye getirdiğiniz akademik başarının ölçütü bence.Bende bir proje İmam Hatip ortaokulunda çalışıyorum gerçekten öğrenciler çok başarılı titizlikle seçilmişler gördüğüm kadarıyla meslek dersleri cok da ağır değil ama ben her tarafın İmam Hatip okullarına çevrilmesini doğru bulmuyorum dini eğitim ağırlıklı mi derseniz hayır aslında akademik eğitim daha on planda ama tercih sizindir tabi
Heee olmuş Katip, tam böyle banlamalık kıvama gelmiş, üzerine şerbet dökmeye geldimOfff ne biçim konu oldu.
Vazgeçtim hanımlar onu denemeyeceğim, dediğim gibi güzel bir ortaokul olsun istedim bilgim yoktu pek aydınlanmış oldum, teşekkürler..