Dr. Vedat Menderes'e ameliyat olanlar..

Evet canim cikti bugun daha iyiyim burnumun sekli gayet guzel bantlar var ustunde biraz sis ama kendimi bu konuda nasil hissettigimi bilmiyorum ben yillardir isteyipte olamadm bu ameliyati simdi nasil olduda oldum bu benmiyim soku var ustumde aslinda goruntumde cokta bir degisme yok gibi ama oncesi sonrsi yaptigimda anlicam sanirim haftaya carsambada bantlarim cikicak :)

Çıkınca haber edersin artık.Tabi insan kendisine iyi ya da kötü bir görüntüye alıştığında zor geliyor biraz değişime alışmak ama eskisniden çok daha iyi olduğunu tahmin ediyorum :) Zaten bir burunun 1 hafta içinde oturması mümkün değil gün geçtikçe kendisini daha çok begeniceksin eminim :)

10 gün önce oldum.Şöyle diyeyim Vedat bey çok ilgili bir doktor,eğer ameliyat sonrası burnunuzda beğenmediğiniz bir durum olursa bile bunu telafi yönüne gidiyor.Çok sorunlu bir ameliyattı benim ki yaklaşık 6saat sürdü.İkinci ameliyatımdı nefes sorunu,eğrilik,kırık aklınıza gelecek her türlü sorun mevcuttu.Kaburgamdan kıkırdak alındı.Gayet sıkıntısız atlattım beklediğimden hafif atlattım.Daha bantlar çıkmadı ama alçılarım çıkarken gösterdi burnumu doktorum.Benim burun deliklerim orantısızdı bu da kaburga kıkırdakları ile düzelmiyormuş ama doktor elinden geldiğini yaptığını söyledi.Biraz zaman geçince belli belirsiz hal alır dedi.Genel şeklinden gayet memnunum fakat benim normalde sola doğru eğri olduğundan şimdi o tarafa meyil ediyor ve hafiften sola gidiyor gibi.Yandan vs sıkıntım yok.Cuma tamamen açılacak ozaman foto paylaşırım.Sargıyla merak edenlere birkaç saate atarım fotosunu.

Kızlar sonuçlardan haberdar edebilirmisiniz :) aradan baya Zaman geçmiş memnunmusunuz bi sıkıntı varmı ? Hayatınız da ne değişti ? :))) bende 8 gün önce Vedat beye ameliyat oldum daha alçı duruyor çok merak ediyorum

kızlar burunlarınız nasıl acaba memnun musunuz :) benim erkek arkadaşımın nefes almada sorun ve kemikte eğrilik var.. doktor araştırıyorum 2 yıl sonra hala vedat beyi önerirmisiniz ?

Bende 2.5 yil kadar önce vedat menderese ameliyat oldum 3500 tlye... sonuçtan memnun degilim burnumu kuculmek yerine cok daha büyük ve top gibi bir burun oldu. Her açidan kötü gorunuyor. Basta şis belki duzelir saniyordum zamanla dahada kotu bir hale geldi. Kendisi sicakkanli biri fakat işinde iyi oldugunu dusunmuyorum onermiyorum

Back
X