Dr yakup avşar

zerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
40
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar, ameliyat günüm belli oldu 5 martta olacağım dr yakup avşara . Allah nasip ederse inşallah çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ilk ameliyatım olacak ameliyattan sonra resim yükleceğim. : )

Teşekkürler canım çok heyecanlıyım az kaldı. Ben çok araştırdım hislerime göre hareket ettim. Sen hangi doktora oldun? Nasıl memnun musun?

Kızlar bende 21 nde yakup beye olucam korkuyorum benimde ilk ameliyatım bilgi verirmisiniz resim görme sansımız var mı cok merak ediyorum

burun estetik fiyatlari asiri yuksek olan doktordu sanirim Yakup Avsar? Fiyatini duydugumda icimden yok artik demistim. Ki benim doktorum sevgili Abdulkadir Goksel'e de azimsanmayacak bir para odedim, ama son kurusuna kadar haketti.

ameliyat olunca paylaşacağım deniliyor..fakat bir bakıyorsun ses yok kayboluyorlar..nerde paylaşımlar..bayanlar..

Ben salı günü oldum kızlar atıcam resim merak etmeyin 2 gündür kötü oldum ateşim yükseliyor kusuyorum gripal bişey miş ameliyattan sonra oldugunu düşünüyorum şimdilik şişim deli gibi hafif morlugum vardı kremlerle az kaldı cumartesi doktor ateli cıkarıcak burnumdan

Benim midem cok hassas normalde de üsütmüşüm ameliyatta oldu sanırım cok soguk titriyerek ayılıyosun zaten bu kadar sıkıntıya umrım burnum istediğim gibi olur suanlık sis bi sıkıntı yok

Merhab meliyat günüm belli oldu 5 martta olacağım dr yakup avşara . Allah nasip ederse inşallah çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum ilk ameliyatım olacak ameliyattan sonra resim yükleceğim. : )

Canim cok gecmis olsun memnunmusun ? Resim ne zaman yukliceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…