Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oldumMerhaba hanımlar kayseri de dr. Yalçın yontara burun estetik ameliyat olan var mı ücreti ne kadar?
NASIL OLDU MEMNUN MUSUNUZBen oldum
Merhaba hanımlar kayseri de dr. Yalçın yontara burun estetik ameliyat olan var mı ücreti ne kadar?
GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM MEMNUN OLAN DA VAR OLMAYAN DA KAFAM ÇOK KARIŞTIMemnun degilim sag taraftan fazla kikirdak alinmis sol tarafta da yuvarlak sekilde kikirdak birakilmis nefes de alamiyorum revizyon ameliyata ihtiyacim var
geçmiş olsun özelden burnunuzun fotosunu atabilir misiniz merak ettimBen de oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım. hem görüntüden çok memnunum hem de eskisinden iyi nefes alıyorum
Tesekkurler bu risk butun doktorlarda vardir ama onemli olan her turlu durumda hasta psikolojisini anlayacagina ameliyattan sonra degismeyecegine guvendigin bir doktor secmekmis benceGEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM MEMNUN OLAN DA VAR OLMAYAN DA KAFAM ÇOK KARIŞTI
yalçın bey öyle bir doktor muydu pekiTesekkurler bu risk butun doktorlarda vardir ama onemli olan her turlu durumda hasta psikolojisini anlayacagina ameliyattan sonra degismeyecegine guvendigin bir doktor secmekmis bence
yalçın bey öyle bir doktor muydu peki
Benim icin oyle bir doktordu soyledigim gibi sorun hata yapmasi degil ben zaten kendisine sormustum ameliyattan once bi sorun olursa yeniden ameliyati yapacak misinz diye ameliyattan sonra bantlar ciktiginda ben korkarak cokmus dedigimde senin psikolojin bozulmus psikiyatriste git aklina her estiginde buraya gelemezsin ben bu burna laf soyleyecek doktorun diyerek son derece kaba tepki vermesiydi benim icin sorun 2 yil sonra tekrar yanina gittigimde baska doktorlarla gorustugumu soyledigimde sanki o sozleri soyleyen kendisi degilmis gibi duzeltebilirim dedi keske en basinda boyle soyleseydi de benim psikolojim gercekten bozulmasaydi bu 2 yilda. daha fazla torpulemekten bahsettigi icin incecik kalmasindan korktum ve soylediklerini unutamadigim icin ameliyati yaptirmadim hakkimi aramayi dusunuyorum zatenyalçın bey öyle bir doktor muydu peki
maddiyat odaklı biri ..kişiye ameliyat olana kadar değer veriyor ..mesaj yazsan bile cevap vermeye tenezzül etmiyor ..kaprisli insanları helede mesleği insana sağlığa hizmet olanların kaprisli hallerini çekemem..nacizane tavsiyem hatır gönül bilmeyene gitmeyeceksin önce ruhuna hitap edecek yemişim burnumu düzeltmiş oramı buramı yapmış psikolojimi bozduktan sonraBenim icin oyle bir doktordu soyledigim gibi sorun hata yapmasi degil ben zaten kendisine sormustum ameliyattan once bi sorun olursa yeniden ameliyati yapacak misinz diye ameliyattan sonra bantlar ciktiginda ben korkarak cokmus dedigimde senin psikolojin bozulmus psikiyatriste git aklina her estiginde buraya gelemezsin ben bu burna laf soyleyecek doktorun diyerek son derece kaba tepki vermesiydi benim icin sorun 2 yil sonra tekrar yanina gittigimde baska doktorlarla gorustugumu soyledigimde sanki o sozleri soyleyen kendisi degilmis gibi duzeltebilirim dedi keske en basinda boyle soyleseydi de benim psikolojim gercekten bozulmasaydi bu 2 yilda. daha fazla torpulemekten bahsettigi icin incecik kalmasindan korktum ve soylediklerini unutamadigim icin ameliyati yaptirmadim hakkimi aramayi dusunuyorum zaten