dr.yiğit özer tiftikçioğlu ve burun estetiği

livmoore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
33
3
1
28
arkadaşlar bu doktor hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim temmuzun sonunda olacağım ameliyatı tabi korkumu yenersem temmuzun 27sine aldım günü.okudukça daha da korkuyor insan 3.kez burundan estetik yaptıran bile var yani.varsa öncesi sonrası fotoğraflarıınızı da atarsanız çok sevirim iyi günler herkese hayırlı cumalar :)

Bende kendisine ameliyat olacagim olumlu olumsuz geri dönerim anlatirim

Birde unutmadan soyleyim kesinlikle tarihini degiştir yazin olma berbat birsey sicakta bittim agrim artti yarin tampon aldircagim hastaneye nasil gitmeye dayanirim onu dusunuyorum klimanin basindayim surekli kasim ayina falan aldir derim

Birde unutmadan soyleyim kesinlikle tarihini degiştir yazin olma berbat birsey sicakta bittim agrim artti yarin tampon aldircagim hastaneye nasil gitmeye dayanirim onu dusunuyorum klimanin basindayim surekli kasim ayina falan aldir derim
Bende 30haziran da olucam raşit Midilli'ye Ege üniversitesinde o da tırsıyorummm

Bende 30haziran da olucam raşit Midilli'ye Ege üniversitesinde o da tırsıyorummm
Vallahi ben birsey anlamadim hangi ara girdim hangi ara ciktim ameliyattan bu gunde tamponlarimi aldilar rahat nefes aliyorum cikista oturup agladim yillardir nefes almiyordum bir taraftan neden bosuna cekmisim diye ilk 3-4gun ölüm neden oldum neden oldum öluyorum diyordum simdi iyi gibiyim sis yuzum ama

Back
X