Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pazartesi günü randevu aldım,1 hafta önce Veli Arslan ile görüştüm ama pek elektrik alamadım kendisinden,bakalım Yusuf Can'la görüşüp ona göre kararı mı vericem de daha önce ameliyat olan var mı? Olupta memnun kalan var mı?
Pazartesi günü randevu aldım,1 hafta önce Veli Arslan ile görüştüm ama pek elektrik alamadım kendisinden,bakalım Yusuf Can'la görüşüp ona göre kararı mı vericem de daha önce ameliyat olan var mı? Olupta memnun kalan var mı?
Acaba Yusuf can beyle görüştünüz mü, nasıl buldunuz ? Ben Yusuf Can Bey'in çok iyi bir dr. olduğunu duydum.. siz de görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.. Randevuyu arayarak mı aldınız acaba, yoksa kliniğine mi gitmek gerekiyor, benimde acil ameliyat olmam gerekiyor.. Cevap verirseniz çook sevinirim..
selammmm kızlarr!:) ben eylül ayında yusuf can a ameliyat oldum gayet memnunmm :) yusuf bey , abi diyebileceğim bir doktor gerçekten çok ilgili ve çok samimi. kesinlikle tavsiye ederim . gidin , görüşün tanışın derim:) sizinle ameliyattan önceki ve sonraki fotoğraflarmı paylaşıorm:)
ilk ikisi görüldüğü gibi estetiksiz halim:) diğerleri de estetikli:)