Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi arkadasim oldu ama ozelde degilken memnundu bende ona yaptıricaktim ama tam bi tarih veremediler bende farkli bi doktora oldum memnunumSiizn revizyon için aklınızda olan biri var mı
Kime oldunuz acabaBenim bi arkadasim oldu ama ozelde degilken memnundu bende ona yaptıricaktim ama tam bi tarih veremediler bende farkli bi doktora oldum memnunum
Erdi özdemirKime oldunuz acaba
merhaba burnunuzdan memnu musunuz surec nasıldı ve fıyat neydıErdi özdemir
Ozelden msj atarmisinizmerhaba burnunuzdan memnu musunuz surec nasıldı ve fıyat neydı
Bana atar mısınızMerhaba ben Yusuf beye ameliyat oldum 2 ay oldu. Gerçekten müthiş eskiden yamuk bi burnum vardı. Şuan bebek gibi isteyene özelden resim atabilirim
Bana atabilir misin lütfenMerhaba ben Yusuf beye ameliyat oldum 2 ay oldu. Gerçekten müthiş eskiden yamuk bi burnum vardı. Şuan bebek gibi isteyene özelden resim atabilirim
Merhaba ben de Yusuf beyi düşünüyorum hatta sitede konu da açtım kimse bilgilendirmedi. Rica etsem bana da foto gönderebilir misiniz?Merhaba ben Yusuf beye ameliyat oldum 2 ay oldu. Gerçekten müthiş eskiden yamuk bi burnum vardı. Şuan bebek gibi isteyene özelden resim atabilirim
Ameliyat masasındaki haliyle tasarımdaki aynı mıydı?Ben oldum, memnun kalmadım, zira bir şey değişmedi burnumda. Tasarımıyla alakasızdı yaptığı burun. Yerinizde olsam farklı bir doktor seçerdim. Ameliyat masasındaki birkaç görüntü gerçeği yansıtmıyor. Burada bir hastası daha vardı, Yusuf Bey’e revizyon oldu, sonra yine sıkıntıları çıktı, Yusuf hoca yine ameliyat etti ama hala çok memnun değildi.
Hayır yahu alâkası yoktu.Ameliyat masasındaki haliyle tasarımdaki aynı mıydı?
Benimki birebir aynı olmuşta ondan merak ettim.kötü deneyiminiz için üzüldüm bende yeni revizyon oldum sizi anlıyorum.Hayır yahu alâkası yoktu.
Önemli olan 1 2 yıl sonra aynı kalması şuan birebir aynı olmasının anlamı yok burun oturdukça degisiyorBenimki birebir aynı olmuşta ondan merak ettim.kötü deneyiminiz için üzüldüm bende yeni revizyon oldum sizi anlıyorum.
Biliyorum ama benim öteki burnum masada bile aynı değildi burun deliklerim falan aşırı asimetrikti ameliyat olmadan önce gösterdiği resimlerle alakası yoktu.şimdi tasarımla ameliyathana resimlerinin birebir aynı olduğunu görmek bile şaşırttı beni.1-2 yıla daha çok var şimdilik çok iyi inşallah böyle giderÖnemli olan 1 2 yıl sonra aynı kalması şuan birebir aynı olmasının anlamı yok burun oturdukça degisiyor
Ne mutlu umarım tam istediğin gibi olur revizyon psikolojisi daha zordurBiliyorum ama benim öteki burnum masada bile aynı değildi burun deliklerim falan aşırı asimetrikti ameliyat olmadan önce gösterdiği resimlerle alakası yoktu.şimdi tasarımla ameliyathana resimlerinin birebir aynı olduğunu görmek bile şaşırttı beni.1-2 yıla daha çok var şimdilik çok iyi inşallah böyle gider![]()
İnşallah evet gerçekten kötü ben iyi niyetli biriyim o yüzden ilk ameliyatta hiç şüphe falan etmemiş sürecin bitmesini beklemiştim ilk 6 ay tabi sonra acı gerçeklerle yüzleştim revizyon olmak için cesaretimi toplamam 5 yılımı aldıNe mutlu umarım tam istediğin gibi olur revizyon psikolojisi daha zordur![]()