Dr. Yusuf Öztürkçü

mavibeneklikiz777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
249
172
103
Merhabalar burun estetiği düşünüyorum fakat çok doğal bir görünüm istiyorum. Minicik aşırı dik bir burun istemiyorum. Biraz araştırdım bazı doktorlar neredeyse 50 bine yakın fiyat veriyor. Bana cok fazla geldi. Güngören hastanesinde Yusuf Öztürkçü'yü duydum. 25 Bin fiyat verdi. Bu verebileceğim bir ücret. Ama emin olamıyorum daha önce bu doktorda estetik yaptıran oldu mu? Bunun dışında da istanbulda önerebileceğiniz bir doktor varsa yazabilirsiniz. Ayrıca estetikten sonra pisman olan çok sıkıntı yasayan vs durumlar oldu mu? Ya da iyi ki yaptırmışım diyen. Olumlu olumsuz her türlü fikre açığım. Ve 1 ay sonra şehir dışına çıkacağım 4 5 ay da yokum. Kontrollerde vs sorun olur mu? Teşekkürler şimdiden

Bu doktoru bilmem ama revizyon için en az 40 bin istiyorlardı birkaç ay önce siz ilk ameliyatı olacaksanız biraz daha araştırın ilk ameliyat daha uygun oluyor.en az 3 ay kontrole gidemeyecekseniz kesinlikle olmayın iyi bir doktor o kontrollerde sorun varsa yakalayıp masaj vs verip erken dönemde engellenebilecek şeylere müdehale edebiliyor.başarısız olma şansıda var bunu bilerek olun.

Bu doktoru bilmem ama revizyon için en az 40 bin istiyorlardı birkaç ay önce siz ilk ameliyatı olacaksanız biraz daha araştırın ilk ameliyat daha uygun oluyor.en az 3 ay kontrole gidemeyecekseniz kesinlikle olmayın iyi bir doktor o kontrollerde sorun varsa yakalayıp masaj vs verip erken dönemde engellenebilecek şeylere müdehale edebiliyor.başarısız olma şansıda var bunu bilerek olun.
Benim revizyon değil ilk defa olacağım. Ama evet 1 ay sonra şehir dışına gidiyorum ve ocak sonuna kadar gelmeyeceğim. Ilk ameliyat için iki doktordan fiyat aldım biri 46 bin dedi diğeri 25 bin. Anladım teşekkür ederim cevabınız için

Benim revizyon değil ilk defa olacağım. Ama evet 1 ay sonra şehir dışına gidiyorum ve ocak sonuna kadar gelmeyeceğim. Ilk ameliyat için iki doktordan fiyat aldım biri 46 bin dedi diğeri 25 bin. Anladım teşekkür ederim cevabınız için
Birqz erteleyin o zaman kontrollere gelmeniz lazım en azından ilk 3 ay.

Back
X