dragos şifa hast. mine hn.gidenler

canıım üzüldüm ya böyle bir belirsizlik hatta gereksiz endişe yaşamana.maşallah sevindim iyi olmasıne bebişin.hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla inşallah.bu arada tahir bey dragos şifada mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım doğum hakkında henüz konuşmadım ama benimde aklımda o var bende normal+epidural istiyorum ewet mine hanıma gittiğimde 5dk durup çıkıyordum bende tahir bey 45dk ilgileniyor seninle zaten saat olarakda ona göre randevu veriyor 5martda 2li test için gidicem sorarım oazamn ama sen benden önce gitmek istersen sorarsın banada haber verirsen sevinirim:)) mesela ultrasonda karaciğer böbreler herşeyime kendi baktı sorun olup olmadığına ve birsürü test istedi bi sorun olduğunda rahatça arayabiliyorum çok güzel ilgileniyor canım

tamam canım ben martın 7 sinde giderim hafta içi çalışıyorum o yüzden hafta sonu gidebiliyorum cinsiyeti belli olacak o yüzden o zaman gel demişti doktor sende bana yaz oldumu özelden konuşalım istersen ordan daha rahat olur

Arkadaşlar merhaba,
Mine Hn ile olan randevum kadın doğumda çalışan arkadaşların hatasından Tahir Bey' e devredildi ki iyi ki devredilmiş çok şükür geri çevirmedi beni doktor bey.Saat 14:30 da dün idi randevum ve meğerse saat 14:30 da mine hanım çıkıyormuş.dumur oldum kalakaldım.ama Tahir bey geri çevirmedi ve saatlerce orada kaldım bebeği istediği konuma getiremediği için uğraştı uğraştı benide göndermedi.Helal olsun ne diyim.
Tahir Bey ,Tahir Bey ,Tahir Bey.Tek geçiyorum mükemmel ötesi bir doktor.Aşık oldum anlatımına çook tatlı,çook babacan,şeker mi şeker bir doktor.O kadar alakalı ki sanki kendi bebeği gibiilgileniyor.hani doktorların herşey normal o normal bu normal durumu varya o değil.ona göre bize önemli olan herşey onda da önemli.ben tavsiye ederim şiddetle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,
Mine Hn ile olan randevum kadın doğumda çalışan arkadaşların hatasından Tahir Bey' e devredildi ki iyi ki devredilmiş çok şükür geri çevirmedi beni doktor bey.Saat 14:30 da dün idi randevum ve meğerse saat 14:30 da mine hanım çıkıyormuş.dumur oldum kalakaldım.ama Tahir bey geri çevirmedi ve saatlerce orada kaldım bebeği istediği konuma getiremediği için uğraştı uğraştı benide göndermedi.Helal olsun ne diyim.
Tahir Bey ,Tahir Bey ,Tahir Bey.Tek geçiyorum mükemmel ötesi bir doktor.Aşık oldum anlatımına çook tatlı,çook babacan,şeker mi şeker bir doktor.O kadar alakalı ki sanki kendi bebeği gibiilgileniyor.hani doktorların herşey normal o normal bu normal durumu varya o değil.ona göre bize önemli olan herşey onda da önemli.ben tavsiye ederim şiddetle.

merhaba
Tahir bey hakkında hep çok güzel şeyler duyuyorum gerçekten tebrik etmek lazım ve senin adınada çok sevindim çok merak ettim bu doktoru bir dahaki sefere tahir beye gidebilirim

KIZLAR BENDE MİNE ERGÜLE GİDİYORUM. çok sevimli bi kadın ama çok bilgilendirmiyor insanı. ben 4 haftalık hamileyim. değiştirmeyi düşünüyorum. orda Tahir bey iyiymiş. methini duymuştum.:emir_bebek:

Back
X