dramamine

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar hamileyim ve dediğim gibi çok bulantım var, doktoruma yazdım günde 3 kez aç karnına bu ilacı vermiş. araştırdım kategorisi B. aranızda kullanan var mı ?? kafam çok karışık ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Bi ara üşütmüştüm, mide bulantısı kusma vardı, acildeki pratisyen hekim verdi ama hiç kullanmadım. Genelde kadın doğumcular metpamid veriyor. Metpamid işe yarıyor diye biliyorum (uzun yolculuk yaparken az kullanmadım)..

Dramamine banada daha onceki gebeligimde verildi bana cok agir geldi uyutuyordu kafami kaldiramiyordum.Sonrakin de bulantim olmasina ragmen doktorum tavsiye etmedi.Dramamine yolculuklarda cok kullaniliyor bende gebe degilken kullandim cok ucuz olmasina ragmen recetesiz alinmiyor.Gunde 3 kerede cok fazla bence.Baska bir doktora daha danisin isterseniz...

Çok bulantım vardı benim de. Halen de çoğu sabah oluyor. Ama gaviscon şurup vermişti bana. Mümkün oldukça da kendini engelleme kusmak konusunda. Mide asidi dışarı çıkınca rahatlıyorsun bunu anladığımdan beridir kendimi kasmıyorum hemen lavaboya :) en iyi çözüm bu bence.

Biraz kullandım ama bende işe yaramadi

Merhabalar doktorum bu ilaci bana da yazdi siz kullandinizmi? Bulantilariniz gecti mi? Gectiyse kacinci ayda gecti cok soru sordum ama cevaplarsaniz sevinirim

Merhabalar doktorum bu ilaci bana da yazdi siz kullandinizmi? Bulantilariniz gecti mi? Gectiyse kacinci ayda gecti cok soru sordum ama cevaplarsaniz sevinirim
hayır ben kullanmadım çünkü çok tansiyon düşüklüğü yapıyormuş zaten 9-6 tansiyonum. benim 14. hafta geçti cnm darısı başına ( çok zor anlayabiliyorum seni. ama geçmicek gibi gelsede inan geçicek.

Dün kötü oldum ilk kez aldim ilaci iyi geldi dogrusu tansiyon sorunuda yasamadim normalde 9.6 cikar hep tansiyonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…