dreamy07 Burun Estetiği Ameliyatı

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Merhaba kızlar ben Antalyadan nevin, ben ki enjektör görünce bile korkudan tirtir titreyen kız ameliyat oldum :) şuan 12. günüm ve inanın agrım olmadı,yarın bandajım çıkacak , burnumun ucu kalkık evet farkedilior ama nasıl bi tipim var inanın bilmiyorum, burnumun içini temizlemek zor oluyor:/ çok hapşurdum bide umarım bi terslik olmaz ameliyat olmak isteyenler korkmasın ben bile olduysam herkes olur, ben bile yani:)

kızlar antalya için bilgi almak isteyenlere yardım ederim,bilginiz olsun.

evet 20.günüm,burun deliğimin biri büyük biri küçük,burnum dümdüz o ovallik yok,kaşlarımın arası tuhaf bi sekilde şiş, geçer insallah((((

canım benim de durumum seninkinden farklı değil iğneden bile korkarım kaldıki ameliyat olacağım :) ameliyat anında hiç acı hissetmedin mi affına sığınarak soruyorum hiç ameliyat olmadığım için biraz daha bu konuyu açarak anlatırsan başından geçenleri bana yol göstermiş olursun

acımıyo valla:)yani benim acımadı,bi arkadasım özel mesaj gondermis ama ben ona cevap yazamıyorum insallah burdan cvabımı gorurdum iş dolayısıyla giremiyordum foruma ,ameliyatımı kemal islamoğlu yapmıstı.iyi bir doktordur,bn kendi acımdan konusyım hiçbir problem yasamadım,arkadasımda ona oldu oda memnun,karar size kalmıs.inş.özel mesaj yazan arkadas bu cevabımı gorur,eger gorurse cevap yazsın

doktor kemal islamoğlu işini en iyi yapanlardandır mutlaka tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…