dreamy07 Burun Estetiği Ameliyatı

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Merhaba kızlar ben Antalyadan nevin, ben ki enjektör görünce bile korkudan tirtir titreyen kız ameliyat oldum :) şuan 12. günüm ve inanın agrım olmadı,yarın bandajım çıkacak , burnumun ucu kalkık evet farkedilior ama nasıl bi tipim var inanın bilmiyorum, burnumun içini temizlemek zor oluyor:/ çok hapşurdum bide umarım bi terslik olmaz:( ameliyat olmak isteyenler korkmasın ben bile olduysam herkes olur, ben bile yani:)

kızlar antalya için bilgi almak isteyenlere yardım ederim,bilginiz olsun.

evet 20.günüm,burun deliğimin biri büyük biri küçük,burnum dümdüz o ovallik yok,kaşlarımın arası tuhaf bi sekilde şiş, geçer insallah:(((((

Merhaba kızlar ben Antalyadan nevin, ben ki enjektör görünce bile korkudan tirtir titreyen kız ameliyat oldum :) şuan 12. günüm ve inanın agrım olmadı,yarın bandajım çıkacak , burnumun ucu kalkık evet farkedilior ama nasıl bi tipim var inanın bilmiyorum, burnumun içini temizlemek zor oluyor:/ çok hapşurdum bide umarım bi terslik olmaz:( ameliyat olmak isteyenler korkmasın ben bile olduysam herkes olur, ben bile yani:)

canım benim de durumum seninkinden farklı değil iğneden bile korkarım kaldıki ameliyat olacağım :) ameliyat anında hiç acı hissetmedin mi affına sığınarak soruyorum hiç ameliyat olmadığım için biraz daha bu konuyu açarak anlatırsan başından geçenleri bana yol göstermiş olursun

acımıyo valla:)yani benim acımadı,bi arkadasım özel mesaj gondermis ama ben ona cevap yazamıyorum insallah burdan cvabımı gorurdum:( iş dolayısıyla giremiyordum foruma ,ameliyatımı kemal islamoğlu yapmıstı.iyi bir doktordur,bn kendi acımdan konusyım hiçbir problem yasamadım,arkadasımda ona oldu oda memnun,karar size kalmıs.inş.özel mesaj yazan arkadas bu cevabımı gorur,eger gorurse cevap yazsın:(

doktor kemal islamoğlu işini en iyi yapanlardandır mutlaka tavsiye ederim...

Back
X