• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Drk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Jank

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
1
0
1
30
Bebeğim 7 aylık cici bebe vermek istiyorum ama ne kadar süt ne kadar su cici bebe vericegimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

1 yasindan once vermiyorsun seker heralde bir de cici bebe kendin yap bari pekmeznen illa.puskevit verecem diyosan tamamen aburcubur bana gorre tabi

Size bu konuda ki tek tavsiyem. Cici bebe kullanmayin. Zararlarını araştırin derim

Paket gıda hiçbir insan için besin olamaz. 7 aylık bebek içinse bisküvi zehir, süt zararlı. Çok vermek istiyorsanız alerjisi olmadığından emin olup keçi sütüyle farklı meyve püreleri karıştırıp verebilirsiniz.

Bebeğim 7 aylık cici bebe vermek istiyorum ama ne kadar süt ne kadar su cici bebe vericegimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bebeğim henüz doğmadı ama kesinlikle kesinlikle bebe bisküvisi onermem. Bir dönem tadı çok hoşuma gidiyodu . Bi gün sıcak sütun içine koydum inanılmaz iğrenç bi tadı oldu yağlı değişik. Bir daha asla almadım. Yani kesinlikle almayın faydalı bişey değil zaten.

Back
X