bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli.
lazer ile ilgili konuyu inceleyebilirsin ilk başlarda hassasiyet, kabuklanma ve soyulma olduğunu duymuştum. hatta keşke gitmeseydim diyenler bile var.
teni kızardığı için çiller kamufle gibi olmuş .bende denize gittiğimde o şekilde olurdu. beyaz hiç yanmamış tende o yüzden daha çok belirgin duruyorlar.bende tam tersini düşünüyorum bazı çilleri tamamen yok olmuş, ayrıca yüzünüz yanmış o yüzden görünmüyor diyorsunuz, yüz yandıysa ya güneşte ya solariumda yanmıştır ki ikiside çilleri çoğaltır, azaltmaz.
Deneme grubu! adını verdikleri gruba girenlerin soruları ile ilgilenmedikleri için, ben bu kremi bir daha kuruş para verip kullanmam. Kimsenin reklamını yapmam kusura bakmayın. Size iyi günler.
teni kızardığı için çiller kamufle gibi olmuş .bende denize gittiğimde o şekilde olurdu. beyaz hiç yanmamış tende o yüzden daha çok belirgin duruyorlar.
bende şuana kadar hiç bir etki göstermedi kullanmaya devam ediyorum ama bakalmbi değişiklik olacakmı..
haklısınız..bende para verip aldım ilk başta cvp alabiliyordum ama en son soruma cevap verilmedi..ve ben sivilce kremi ve çil kreminden hala net bi sonuç alamadım
uzman olarak yazan kişi sabır edilmesini ve enaz 1-2 kullanılması gerektiğini söylüyor 20 gün oldu hiç bir kıpırtı yok...o yüzden devam edesim yok
benim kullanalı çok olmadı bugünle beraber 10 gün oluyor cildime zarar vermiyor ama çilleri de geçirmiyor. 1 kutu daha al deseniz almam yani.
bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli.
15. günümdeyim ben uygulamaya biraz kendimden bişeyler kattım sabahları loreal 3 etkili yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum arkasından güneş kremini sürüp çıkıyorum. akşam eve gelip duşa giriyorum duşta loreal ile yıkayıp, çıktığımda gül suyu ile silip kremi uyguluyorum. benim çillerimde hiç azalma olmadı malesef ama yüzüm daha beyaz duruyor.
Yam 1 ay oldu hiç bir değişilik yok sanırım kremi bırakacağım..çünkü hiç bi gelecek vaadetmiyor zaman kaybından başka bişey diil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?