DSP adayından rakı kadehli afiş!

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.915
63.667
Isparta'da DSP 1'inci sıra milletvekili adayı Mustafa Nihat Önal, rakı kadehiyle çektirdiği fotoğrafı, seçim çalışmalarında kullandığı afiş ve kartvizitlere bastırdı.
image.jpg

Elinde dolu rakı kadehiyle fotoğraf çektiren emekli öğretmen 56 yaşındaki Mustafa Nihat Önal, bu fotoğrafla bin afiş, 10 bin de kartvizit hazırlattı. Milletvekili adayı Önal bunun nedenini şöyle açıkladı:

"Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk 'e 'ayyaş' diyen insanlar şunu iyi bilmeli ki, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ayyaşların sonu gelmeyecektir. Bu ayyaşlar hep ülkede olmaya ve Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmaya devam edecektir. Ben bu amaçla özel bir mesaj vermek için afişte görüldüğü gibi rakı bardağıyla poz verdim. Kimseden korkumuz olmadığını ve baskılara boyun eğmeyeceğimizi göstermemiz açısından bir mesaj olduğunu düşünüyorum."

http://www.radikal.com.tr/politika/dsp_adayindan_raki_kadehli_afis-1361905

evet belki böyle diyen yoktur ama gözönünde olması meşrulaştırıyor alkolü....ayrıca bu benim fikrim...beğenirsin ya da beğenmezsin.....

Tamam da kendi fikrinizi çürüttünüz.

Madem bunu görünce AKP'ye oy vermeniz gerektiğini anladınız, o halde onların yaptığını da duyunca şu an AKP'ye oy vermemeniz lazım.

Vermeyecek misiniz?

ayrıca arkadaşlar bir topic açıldığında herkes fikrini beyan ediyor...aynı şekilde ben ve benim gibi düşünenlerde....ama ne hikmetse bi grup arkadaş hemen saldırıya geçiyor....
hemen gard alınıyor sorular soruluyor imalı konuşmalar cahil vurguları falan falan ....
biz neden sizin mesajlarınızı sorgulamıyoruz düşündünüz mü....illa sizin gibi düşünmek yaşamak davranmak zorunda mıyız....özgürlük özgürlük dersiniz biri fikrini söyleyince de kafanıza göre yargılarsınız....yeter artık gına geldi......

rakı değil yanlızca genelleme olarak alkol uyuşturucu vs....ayrıca rahatsız olduğum konu afişlere basılmasındandır.....yoksa kimsenin yediği içtiği ırgalamaz beni.....
canım erkek kardeşim biz iki kız kardeş sigara kullandığımız halde hiç içmedi ünüversitede birlikte yaşadığı arkadaşları içki esrar vs kullananlarda olmuş ama hiç birini kullanmadı..bu kişiseldir,reklam vs..şeylerden kullanmayan insan kullanmaya başlamaz

X