Du alrmsnz?

duş alırmısınız

• evet

OY: 104 58,1%
  • hayır

OY: 80 44,7%

• Ankete Katılan
    179
bana ilişkiden önce duş alıyorum fikri hiç inandırıcı gelmedi
hadi erkekler alır işleri yok
ama biz hanımların zaten vakti yok
canım ben yazdıgını anlamadım ya ne demek istedin hanımların neden neye vakti yok:1hug:

ben de alırım alınmasını da tercih ederim planlama değilde zaten bilirisniz ya da hazırlanırsınız:jeyyar: ama ilşki için değil yataga da temiz girmek kendimi iyi hissetmek vb için..

ama bizim bina sorunlu sular çıkmıyo bizim kata kadar banyoda yok aşk dayok naniknanik
kaydirigubbakcemile

bende hergun dusumu alirim am ilski gircem diye dus almam ama yemekler ustume sinmis se ben zaten kendim rahatziz opurum hemen gider dusumu alirim

hergün dus alirim,o yüzden hazirlik amacli olmaz benimki...yazin öncesinde de cok dikkat ederim dus almaya cünkü sonucta terleniyo falan,icim rahat etmez..

günlük duş alıyorum zaten
her daim temiz ve güzel kokmaya özen gösteriyorum zaten sadece ilişki için değil
özellikle ilişkiden öncede duş aldığımda oluyor ama herseferinde değil tabii zaten bu imkansiz bazen karambole gelebiliyor

bana ilişkiden önce duş alıyorum fikri hiç inandırıcı gelmedi
hadi erkekler alır işleri yok
ama biz hanımların zaten vakti yok
neden vakit olmasın hayatım.10 15 fakika duş için yeterli vakit.. ben herzaman almaya çalışıyorum..tabii..istisnalar olabilr..
ama rahat olmak için bence almak lazım..diyorum..

Esim isten gelmeden vaktim varsa dus alirim. Vaktim olmazsa, çocuklari yatirdiktan sonra alirim. Ilakki alirim. Vücudumu parfûmlerle veya kremlerle kamufle edecegime ter termiz yikanip dogal kokmayi tercih ederim Iliskiden sonrada tabiiki alirim, mundar gezecek halimiz yok ya......-tatlicadiarzu-

Bende elimden geldiği kadar cinsel ilşkiden önce duş almaya çalışırım. Kendimi daha iyi hissediyorum çünkü. Eşiminde temiz olması önemli tabiki çünkü daha zevkli oluyor Özellikle de muhakkak dişlerimizi fırçalamalıyız Yoksa ıııııh istemem yani

ay valla bende ilişkiden sonra sandım ewet dedim ama ben her gün banyoda yarımsaaat bazen deha fazla( ama fazla su akıtmam) keselenir rahatlarım o yüzden almıyorum(istisnalar hariç)amaaaaaa yazın alırız illaki ikimizde tuzlu tuzlu tansiyon tavan yapıyor ayol!!!...(aha bugün adetim bitti benimki azgın boğa gibi geceyi bekliyo mis gibiyim kocişimi bekliyorummmmm!!!...)-tatlicadiarzu-Şeniz

ya onun belli bir anı yok ki gidip duş alayım
sen bekle ben duş alacam demek te tüm büyüyü bozar

ya evli değilim ama evlendiğimde mutlaka her akşam duş almadan yatmam hatta eşimide zorla gönderiri onunda duş almasını isterim. altı üstü 5 10 dk birşey valla üşenmem temiz temiz yatarım. oh misler gibi. hem onun için ayrı bir özenle hazırlandığımı görmesi daha güzel olur.

yataga girmeden her gece dus alirim zaten.. saclarimida iki gunde bir yikarim.. su kurutuyo malum..
sirf iliski icin dus almam yani

evım gayet musaıt oldugu ıcın her gun yaz kıs zaten dus alırım mutlaka.. zemuszemus ama ılsıkı oncesı alım dıye degıl.. zaten ılıskı oncesı hıc aldıgımı hatırlamıyorum.. ben alıpda cıkıncaya kadar oo.. :sinifsinif: pıreler benımkını coktan oyuna getırmıs olur.. :jeyyar:

zaten hergün dusumu alir mis kokularimi sürerim aksamlari yataga planli yatmiyozki dus alim bugun seviselim yarin sevismeyelim komik olmazmi yada tam romantizmin icine dalmissin du bekle ben iki dakka dus alip gelem olurmu hic ya

vucut temız ıse bence gerek yokdur sahsen cok dıkkat ederım..
ya habıre dusda olmazkı bıkar ınsan yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…