- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.001
TeşekkürlerCanim niyetini biliyorum sira gelince mutlaka yazarim :)))
Okuyalim canim arkadaslar da kabul ederse. Birinci onerinde ikinci onerin de cok guzel dualar.540 adet hadid suresi 3. Ayeti okunuyor cnm yazdigim kisa ayet huvel evvelu diye baslayan
Nette vesvese icin vs diye cikiyo ama aslinda niyet icinde okunuyor bendeki dua kitabinda hacet icinde 540 adet okundugu yaziyor
Ayet oldugu icin muaf olanlar okuyamaz onlarda icinde gecen evvel-ahir zahir -batin-alim esmasini okurlar ayetten dusen payca (orn 40 adetse 40 35 se 35)
15 kisiyiz sanirim iste kim musaitse atiyorum muaflar haric 12 kisi 540/12 olarak ne duserse
Evet canim baska dualarla devam edecegiz. Her turda farkli dualar okuyoruz.Kızlar liste bitince olucak dimi başka dualar
Bana uzun geldi ama yinede çoğunluğa uyarım bende 70 adet taraftariyimBenimde Iki onerim var
1. 100 adet
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.
ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün innâ fetahnâ leke fethan mübiynâ.(hasta olanlar Fetih ilk ayet yerine fettah okur )
2.540 adet hadid 3. Ayet bolusme usulu (kisi basi max 40 adet duser )
Huvel evvelu vel âhiru vez zâhiru vel bâtın(bâtınu), ve huve bi kulli şey’in alîm. (muaf olanlar esma olarak okur)
Arkadaslar babam dunden beri cok rahatsiz durumu da cok iyi degil. Sifa bulmasi icin 41 yasin okumak istiyorum. Farkli nefeslerden dua almasini istiyorum yardimci olur musunuz ?
1.papatya_4407 : (sümbül) :
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5.miyomim :
6. @aybukegrsl :
7.izmir3534 :
8. O Ozzgeee :
9.sl_12 : (seval) :
10.yumiti : okudu
11.bcgirl : (begüm) :
12. @Vayneymis (Işıl) :
13.bahar6198 :
14.3 Milyar 750 Milyon :
15. @blondgunes :
Tamam canim cok okuyunca haber ver.Allah sifa versin canim. Ben 1 alayim ama yarin aksama okurum. Tum gun kosusturmali disardayim. Okuyunca haber ederim istersen
Ben de yarın bir tane okucam inşaşşah allah acil şifa versin yazabilirsin beniArkadaslar babam dunden beri cok rahatsiz durumu da cok iyi degil. Sifa bulmasi icin 41 yasin okumak istiyorum. Farkli nefeslerden dua almasini istiyorum yardimci olur musunuz ?
1.papatya_4407 : (sümbül) :
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5.miyomim :
6. @aybukegrsl :
7.izmir3534 :
8. O Ozzgeee :
9.sl_12 : (seval) :
10.yumiti : okudu
11.bcgirl : (begüm) :
12. @Vayneymis (Işıl) :
13.bahar6198 :
14.3 Milyar 750 Milyon :
15. @blondgunes :
Tamam canim okuyunca haber ver duseyim sayidan. Cok tesekkurler.Ben de yarın bir tane okucam inşaşşah allah acil şifa versin yazabilirsin beni
Tamam canim cok okuyunca haber ver.
1 tane ben aldim.
Kalan 40.
Bişey değil tamamTamam canim okuyunca haber ver duseyim sayidan. Cok tesekkurler.
Sagol canim 1.tane de ben okuyorum simdi kalan 37.3 tane aldım canım yine kalan olursa alırım canım
Ben inşallah yarın bir tane okurum. Çok üzüldüm Allah şifa versin.Arkadaslar babam dunden beri cok rahatsiz durumu da cok iyi degil.(nabzi cok dusuk ve gozlem altinda )
Sifa bulmasi icin 41 yasin okumak istiyorum. Farkli nefeslerden dua almasini istiyorum yardimci olur musunuz ?
Afilim92 sl_12 hayal_hatun R ruyagokk izmir3534 papatya_4407
C cansu_trmiyomim OMRUM79 @aybukegrsl O Ozzgeee yumiti bahar6198 @blondgunes bcgirl @Vayneymis
@denizkaplan
Namaria
Sagol canim. Dusuyorum o zaman sayidan 36 kaldi.Ben inşallah yarın bir tane okurum. Çok üzüldüm Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?