dua arkadasligi

KURALLAR

1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.

4.) Herhangi bir nedenden dolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.

5) Liste son 5 kisi kala kapanir ve ekleme yapilmaz.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

DUAMIZ : FATIHA SURESI 313 ader ve kalan usulune gore okuyacagiz.

Tavuk_suyu_ arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti: Esimin islerinin duzelmesi ve kpss yi kazanip atanmak

1. papatya_4407 : (sümbül) : 30
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : 53 adet
3. C cansu_tr : (cansu) : 25
4. OMRUM79 : (derya) : ESMA
5. miyomim : ESMA
6. @aybukegrsl : ////OKUMADI 1
7. O Ozzgeee : 25
8. yumiti : 25
9. bcgirl : (begüm) 24
10. bahar6198 : 25
11. F flower world : ////OKUMADI 2
12. aryalorinn : 50
13. olduyildiz123 : 11
14. Sahra- : 20
15. K Kelebek_131 : 25

Kalan :0

Ben okudum belirtmemiz gerekiyor mu bilemedim:) yeni bir isme ne zaman gecicez peki?

KURALLAR

2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.

2.) Bildirimlerde su kişi için su kadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.

6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.

C cansu_tr arkadasimiz icin okuyoruz.

Niyeti: Esinin yeniden namaza baslamasi ve hayirlisiyla saglikli bir evlatlarinin olmasi

1. papatya_4407 : (sümbül) :
2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : 23 adet
3. C cansu_tr : (cansu) :
4. OMRUM79 : (derya) :
5. miyomim :
6. @aybukegrsl :
7. O Ozzgeee :
8. yumiti :
9. bcgirl : (begüm)
10. bahar6198 :
11. aryalorinn :
12. olduyildiz123 : 20
13. Sahra- :
14. K Kelebek_131 :
15. F flower world :

Kalan . 270

Herkese hayırlı geceler. Beni topa tutcaksınız biliyorum ama yinede söyleceğim. Bende zamanında çokça esmalar çekip sayılı dualar ettim. Şu kadar şu esmasını okursan bu olur ...bu kadar bu esmasını okursan bu olur. Bunun haşa Allahla pazarlığa girdiğini idrak ettirdi Rabbim ve Üveys Zikrini karşıma çıkardı. Hergün tövbe edip Peygmaberimize Salavat getirerek ve tevhitle Allahtan hayırlısını dilemek en doğrusu. Allah ve Resulunu anarsak oda bizi anar . Allah zaten en hayırlısını vercektir.
Esma alışkanlığını bırakmak size zor gelebilir ama hemen karşı çıkmayın araştırın derim. Allaha emanet olun

KURALLAR

Niyeti: Esinin yeniden namaza baslamasi ve hayirlisiyla saglikli bir evlatlarinin olmasi

5. miyomim :
6. @aybukegrsl :
7. O Ozzgeee :
8. yumiti :
9. bcgirl : (begüm)
10. bahar6198 :
11. aryalorinn :
13. Sahra- :
14. K Kelebek_131 (Neslihan): 30
15. F flower world :

Kalan . 240

KURALLAR

5. miyomim :
6. @aybukegrsl :
7. O Ozzgeee :
8. yumiti :
9. bcgirl : (begüm) : 20
10. bahar6198 :
11. aryalorinn :
13. Sahra- :
14. @Kelebek_131(Neslihan): 30
15. F flower world :

Kalan : 200

Sayili dua cekmiyoruz krdesim listenin adi zaten dua arkadasligi gunluk hergun birakmadan okumak hemde birine nefesimiz gericevrilmez belki muslumanin muslumana duasi diye okuyoruz burada kimse sayidan medet umarak okumuyor amaci dili duasiz kalmasin bazi esma dua salavat vb gunluk aliskanlik yapabilsin zaten ibadetini yapan yapiyor o secilen 313 1000 500 lerde var olan kisi sayisina uygun olsun diye bizlerin sectigi sayilar amanda bu kadar sayi okunursa olurdan medet umulan sayilar degil

Bende sahsiniza ait yazmiyorum ama gecende biri benzer bise yazmisti sole baktim arkadas fal topiginde cirit atiyordu once yasam yasamin duzgunlugu o olmasa farzinda nafileninde bir anlami kalmiyor bana gore ornegin surada herkesin herkese akil vermesine karsiyim BURALAR AGIRLIKLI OLARAK FARZ IBADETINI YAPAN GUNLUK BOSLUGUNDA DA INSANLARIN DUA ETMEK DUA ALMAK ICIN UGRADIGI YERLER DUZEN ICIN MECBUR BIR SAYI KOYULUYOR EMIN OLUN HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYOR birakin kim nasil isterse oyle ansin rabbini yasaminizdaki duzelmenin eskiden andiginiz bir isim bir dua hurmetine olmadigini nerden biliyorsunuz
Sevgiler

KURALLAR

2. Tavuk_suyu_ : (pakize) : 23 Adet
5. miyomim :
6. @aybukegrsl :
7. O Ozzgeee : 25 Adet
8. yumiti :
9. bcgirl : (begüm) : 20 Adet
10. bahar6198 : 30 Adet
11. aryalorinn :
12. olduyildiz123 : 20 Adet
13. Sahra- :
14. K Kelebek_131 (Neslihan): 30 Adet
15. F flower world :

Kalan : 145

Esmalar dilden düşmemeleli olur mu öyle şey hepsinde ayrı bi şifa huzur var esmasız bir günüm geçmez diger arkadaşım iyi hoş diyorsun evet bazı insanlar duadan cook sayıya takılıp iş yapıyorlar doğru değil ama kesinlikle esma alışkanlığını bırakmayı doğru bulmuyorum aksine Rabbimin adları dilimizdenn düşmemeli sayıya takılmadan.. önemli olan niyet kalpten yapılan her dua Allah isterse olur selametle

Muhakkak en doğrusunu Allah bilir. İnşallah kabul etsin dualarınızı. Ek olarak Üveys Zikrinde yapın o zaman. Birşey kaybetmezsiniz. 1 ay deneyin. Benim bir çıkarım yok bu işten. Nefsinizi merak ediyorsanız ki nefsini bilen rabbini bilir o zaman deneyin lütfen. Allah ve Resulunu anmanın ihlas ve fatihayı evliyalarımıza ve şanlı peygamber efendimize hediye edin bakın görün Allahın izniyle onlarda sizi görecek. Ben inankı hayretler içindeyim. kendim yaşamasaydım asla yazmazdım buraya. Rabbinize soru sorduğunuzda daha önce duymadığınız ve anlamını bilmediğiniz arapça şeklinde beyninize kelamlar geldimi? Benim geldi. Bu zikri 3 aydır yapıyorum. İnternete yazdım gelen kelamları ve karşıma kurandan sureler karşıma çıktı. Ve aklımı kurcalayana karşılık cevab olarak. Daha çok şeyler yaşadım. Merak eden varsa bana özelden yazabilir. Detaylı anlatırım. Burayı daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun. Hakkımızda en hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…