- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #4.201
KURALLAR
1.) Günlük bildirim yapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirim yapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için su kadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belliolsun. Lütfen etiketlendiğinizde bildirimleri kontrol edin.
3.) Duamız kısa olduğu için 1 kişinin duası bir günde bitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayıokuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
5) Liste son 5 kisi kala kapanir ve ekleme yapilmaz.
6.) Muaf olan arkadaslar da surede gecen rahman ve rahim esmalarini cekebilirler.
DUAMIZ : FATIHA SURESI 313 ader ve kalan usulune gore okuyacagiz.
Tavuk_suyu_ arkadasimiz icin okuyoruz.
Niyeti: Esimin islerinin duzelmesi ve kpss yi kazanip atanmak
1.papatya_4407 : (sümbül) : 30
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) : 53 adet
3. C cansu_tr : (cansu) : 25
4.OMRUM79 : (derya) : ESMA
5.miyomim : ESMA
6. @aybukegrsl : ////OKUMADI 1
7. O Ozzgeee : 25
8.yumiti : 25
9.bcgirl : (begüm) 24
10.bahar6198 : 25
11. F flower world : ////OKUMADI 2
12.aryalorinn : 50
13.olduyildiz123 : 11
14.Sahra- : 20
15. K Kelebek_131 : 25
Kalan :0
Yeni hazirladim listeyi. Bir de 11 tane aldin cnm sadece. Baska sayi aldin mi ?Ben okudum belirtmemiz gerekiyor mu bilemedim:) yeni bir isme ne zaman gecicez peki?
Tamamdir canim. Persembe gunu haber veririsin :))Canım ben giremiyorum ama perşembe günü eksiklerimin hepsini tamamlarim Allah nasip ederse . Beni listeden çıkarmayın lütfen .Tavuk_suyu_
Yeni hazirladim listeyi. Bir de 11 tane aldin cnm sadece. Baska sayi aldin mi ?
Kalani bitirmeden yeni kisiye gecmiyoruz :)
Aminn. Rica ederim. Tamamdir canim. Aldigin sayiyi tekrar okudum diye de bildirmeyebilirsin. :))Pakize için 11 tane sadece almıştım:)
Cansu içinde 20 tane aldım onuda okudum
Allah kabul etsin rabbim..
teşekkürler cevapladığın için:)
TamamAminn. Rica ederim. Tamamdir canim. Aldigin sayiyi tekrar okudum diye de bildirmeyebilirsin. :))
Sayili dua cekmiyoruz krdesim listenin adi zaten dua arkadasligi gunluk hergun birakmadan okumak hemde birine nefesimiz gericevrilmez belki muslumanin muslumana duasi diye okuyoruz burada kimse sayidan medet umarak okumuyor amaci dili duasiz kalmasin bazi esma dua salavat vb gunluk aliskanlik yapabilsin zaten ibadetini yapan yapiyor o secilen 313 1000 500 lerde var olan kisi sayisina uygun olsun diye bizlerin sectigi sayilar amanda bu kadar sayi okunursa olurdan medet umulan sayilar degilHerkese hayırlı geceler. Beni topa tutcaksınız biliyorum ama yinede söyleceğim. Bende zamanında çokça esmalar çekip sayılı dualar ettim. Şu kadar şu esmasını okursan bu olur ...bu kadar bu esmasını okursan bu olur. Bunun haşa Allahla pazarlığa girdiğini idrak ettirdi Rabbim ve Üveys Zikrini karşıma çıkardı. Hergün tövbe edip Peygmaberimize Salavat getirerek ve tevhitle Allahtan hayırlısını dilemek en doğrusu. Allah ve Resulunu anarsak oda bizi anar . Allah zaten en hayırlısını vercektir.
Esma alışkanlığını bırakmak size zor gelebilir ama hemen karşı çıkmayın araştırın derim. Allaha emanet olun
Sayili dua cekmiyoruz krdesim listenin adi zaten dua arkadasligi gunluk hergun birakmadan okumak hemde birine nefesimiz gericevrilmez belki muslumanin muslumana duasi diye okuyoruz burada kimse sayidan medet umarak okumuyor amaci dili duasiz kalmasin bazi esma dua salavat vb gunluk aliskanlik yapabilsin zaten ibadetini yapan yapiyor o secilen 313 1000 500 lerde var olan kisi sayisina uygun olsun diye bizlerin sectigi sayilar amanda bu kadar sayi okunursa olurdan medet umulan sayilar degil
Bende sahsiniza ait yazmiyorum ama gecende biri benzer bise yazmisti sole baktim arkadas fal topiginde cirit atiyordu once yasam yasamin duzgunlugu o olmasa farzinda nafileninde bir anlami kalmiyor bana gore ornegin surada herkesin herkese akil vermesine karsiyim BURALAR AGIRLIKLI OLARAK FARZ IBADETINI YAPAN GUNLUK BOSLUGUNDA DA INSANLARIN DUA ETMEK DUA ALMAK ICIN UGRADIGI YERLER DUZEN ICIN MECBUR BIR SAYI KOYULUYOR EMIN OLUN HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYOR birakin kim nasil isterse oyle ansin rabbini yasaminizdaki duzelmenin eskiden andiginiz bir isim bir dua hurmetine olmadigini nerden biliyorsunuz
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?