- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #5.761
Canım esmalar muafken de okunur :)Kızlar bişey sorayım size. Ben regl oldum bugün. Bu durumda okuyabiliyomuyum. Ben abdestsiz okumuyorum genelde,siz nasıl yapıyorsunuz
Hayırlı ramazanlar arkadaşımız için okduum rabbim dualarını niyetlerini hayırlsııyla kabul etsinKURALLAR
1.) Günlük bildirimyapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirimyapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizdebildirimlerikontrol edin.
3.) Duamızkısa olduğu için 1 kişinin duası bir gündebitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
5) Liste son 5 kisi kala kapanir.
DUAMIZ: "Ya Mucib Celle Celalehu"
60 defa okunacak.
Y yigitelf arkadaşımız için okuyoruz.
Niyeti :
1.papatya_4407 : (sümbül): okudu
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) : okudu
3. C cansu_tr : (cansu) : okudu
4.OMRUM79 : (derya) : okudu
5. F flower world : okudu
6.yumiti : okudu
7.Minnoskafa (Gamze) : okudu
8.canparcamugurum (ozlem) :
9. Y yigitelf : okudu
10. @rajaynayaa : okudu
11.lalegul52 : okudu
Arkadaşımız için okudum Allah kabul etsinKURALLAR
1.) Günlük bildirimyapmak zorunludur.
2 gün üst üstebildirimyapmayan 3. gün pasife alınır ve 5. gün tamamen listeden çıkartılır.
2.) Bildirimlerde su kişi için sukadarokudum diye yazın ki kime okunduğu belli olsun. Lütfen etiketlendiğinizdebildirimlerikontrol edin.
3.) Duamızkısa olduğu için 1 kişinin duası bir gündebitirilmedir.
4.) Herhangi bir nedenden dolayı okuyamayan özelden msj atarsa yerıne okuruz.
5) Liste son 5 kisi kala kapanir.
DUAMIZ: "Ya Mucib Celle Celalehu"
60 defa okunacak.
@rajaynayaa arkadaşımız için okuyoruz.
Niyeti :
1.papatya_4407 : (sümbül):
2.Tavuk_suyu_ : (pakize) :
3. C cansu_tr : (cansu) :
4.OMRUM79 : (derya) :
5. F flower world :
6.yumiti : okudu
7.Minnoskafa (Gamze) :
8.canparcamugurum (ozlem) :
9. Y yigitelf : okudu
10. @rajaynayaa :
11.lalegul52 :
Çok iyi düşünmüşsün canım,benim için uygundur.Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni.
– “Allahım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla! diye dua et” buyurdu. (Tirmizî, Daavât 84. Ayrıca bk. İbni Mâce, Dua 5
Hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar şimdi bu dua peygamber efendimizin Hz. Aise annemize öğrettiği dua. Ki onlar affedilmek için dua ediyorlar biz onlar gibi olabilmek için neler vermezdik ahir zamandayiz Allah'ın varlığını inkar eden mi istersin paraya tapan mi istersin parası var diye insanlara zulüm eden patron mu istersin hepsi etrafımızda mevcut . Ben diyorum ki yeni duamiz bu olsun birbirimizin affı için dua edelim kimbilir belki günahlarımiz engel oluyordur dualarımızın kabul olmasına .
olur kuzum. yeni duamiz bu olsun :)Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni.
– “Allahım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla! diye dua et” buyurdu. (Tirmizî, Daavât 84. Ayrıca bk. İbni Mâce, Dua 5
Hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar şimdi bu dua peygamber efendimizin Hz. Aise annemize öğrettiği dua. Ki onlar affedilmek için dua ediyorlar biz onlar gibi olabilmek için neler vermezdik ahir zamandayiz Allah'ın varlığını inkar eden mi istersin paraya tapan mi istersin parası var diye insanlara zulüm eden patron mu istersin hepsi etrafımızda mevcut . Ben diyorum ki yeni duamiz bu olsun birbirimizin affı için dua edelim kimbilir belki günahlarımiz engel oluyordur dualarımızın kabul olmasına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?