- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi papatya_4407
-
- #7.141
Ekledim canim. Hosgeldin :)
DUA : BISMILLAHIL LATIF
OKUNMA SAYISI : 698
Niyeti : Esimin islerinin yoluna girmesi ve hakkimiz olanlari kazanmak
OKUNACAK KISI :Tavuk_suyu_
@pkzz (pakize) :
Minnoskafa (Gamze) :
Karbeyaz06 (nilüfer) :
yumiti :
@kukrim27 :
OMRUM79 (derya) :
C cansu_tr :
A aybukeumyy :
M min_el :
@umudu beklemek (serra) :
A almasy (Selma) :
Canım beni listeden bir süreliğine çıkarır mısın? 3,5 aylık bebeğimi kaybettim. Toparlanana kadar sadece eşime vakit ayırmak istiyorum.Kizlar ???
Basin sagolsun canim cok uzuldum.Canım beni listeden bir süreliğine çıkarır mısın? 3,5 aylık bebeğimi kaybettim. Toparlanana kadar sadece eşime vakit ayırmak istiyorum.
Allah razı olsun Pakizecim. Hayatta her şey bizim için. Dualarında unutma inşallah.Basin sagolsun canim cok uzuldum.
Rabbim dayanma gucu versin sana da esine de.
Evet kuzum hersey bizler icin. Ne desem teselli edemem seni ama unutma Rabbim diyor ki " Sizin hayir bildiklerinizde ser, ser bildiklerinizde hayir vardir. Vardir bunda da bitlr hayir diye dusun.Allah razı olsun Pakizecim. Hayatta her şey bizim için. Dualarında unutma inşallah.
Çok sağ ol bitanem. Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, eminim ki Rabbimin bizim için çok daha güzel bir planı vardır. Bir de şöyle söyleyeyim farkında olmadan ölümden dönmüşüm. Üç hafta olmuş bebeğimi kaybedeli. Hiçbir şey hissetmedim. Zehirlenebilirdim. Rahim tamamen alınabilirdi. Yani Rabbim korumuş beni. Bugünümüze şükür canım. Teşekkür ederim her şey içinEvet kuzum hersey bizler icin. Ne desem.teaelli edemem seni ama unutma Rabbim diyor ki " Sizin hayir bildiklerinizde ser, ser bildiklerinizde hayir vardir. Vardir bunda da bitlr hayir diye dusun.
Asla unutmam seni canim benim. Dualarimda olcaksin her zaman.
En kisa surede toparlan gel .
BenDUA : BISMILLAHIL LATIF
OKUNMA SAYISI : 698
Niyeti : Esimin islerinin yoluna girmesi ve hakkimiz olanlari kazanmak
OKUNACAK KISI :Tavuk_suyu_
@pkzz (pakize) :
Minnoskafa (Gamze) :
Karbeyaz06 (nilüfer) :
yumiti :
@kukrim27 :
OMRUM79 (derya) :
C cansu_tr :
A aybukeumyy :
M min_el :
@umudu beklemek (serra) :
Minnoskafa canım geçmiş olsun Allah şifa ve sabır versin Allah'tan geldik yine ona döneceğiz emir büyük yerden elden birşey gelmiyor herkesin sınavı farklı Allah sabır versin .
Tavuk_suyu_ sayımı aldım okuyacağım okundu sayabilirsin
Tamam canım dua ederim senin içinAllah razı olsun Cansu'm, dualarını eksik etme benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?