Dua Beklerim

arkadaslar cok heyecanliyim Allah nasip ederse yarin transferim olucak. Tup beben tedavisi gorenler bilir zor sureclerden gectim Rabb im insallah evlat nasip ederhayirlisiyla. Lutfen bana dua edin
Allah yardımcın olsun inşallah cnm benim hayırlısıyla mutlu haberlerinide alırız inşallah dualarım seninle

arkadaslar cok heyecanliyim Allah nasip ederse yarin transferim olucak. Tup beben tedavisi gorenler bilir zor sureclerden gectim Rabb im insallah evlat nasip ederhayirlisiyla. Lutfen bana dua edin
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel haberlerini alırız 15 güne

Uyuyamamissin heyecandan bende de oyle olmustu allahim ins. Sanada bizede hayrli saglikli evlatlar verir isteyen herkese

Benim ablamda yapti cok zor bi surec bn kucuktum ama az bucuk hatrliyrum insallah hayirlisiyla guzel haberler gelir pozitif dusun Rabbim yar ve yardimcin olsun

Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla güzel haberler alın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…