Allah razi olsun arkadasim..Ben de ya Fettah duasini alabilir miyim kendi adima?Bir insanın bir sürü yiyeceği olsa ve onu tek başına tüketmeye kalksa hiç tad alamaz ,mutsuz olur .dua da ruhumuzun besini.
Ben sürekli zikir çekiyorum ve dileklerinizin olması için paylaşmak istiyorumilk olarak 20 bin tane ya fettah bırakıyorum, kaç tane ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ,dualarimiz kabul olsun amin
Tabiiki :) Allah kabul etsin muradınıAllah razi olsun arkadasim..Ben de ya Fettah duasini alabilir miyim kendi adima?
Ne güzel bir konu bu !Bir insanın bir sürü yiyeceği olsa ve onu tek başına tüketmeye kalksa hiç tad alamaz ,mutsuz olur .dua da ruhumuzun besini.
Ben sürekli zikir çekiyorum ve dileklerinizin olması için paylaşmak istiyorumilk olarak 20 bin tane ya fettah bırakıyorum, kaç tane ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ,dualarimiz kabul olsun amin
Teşekkür ederim tatlım inşallah hepimizin yüzü güler hayırlısıyla :) alabilirsin tabi semi ismi yüzüsuyu hürmetine duysun ,cami ismi hatrına tez kabul etsin yüce rabbimiz inşallah :)Ne güzel bir konu bu !
Ben de 'Ya Fettah' esmasından alabilir miyim?
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Yarından tezi yok buraya bol bol dua bırakacağım inşallah :)
Elbette canim :) Allah hayirlisiyla nasip etsin dileğiniCnm allah kabul etsin bende ya Fettah duasını alabilirmiyim
Amin inşallah :) hatta 7 tane de ya vehhab okudum onuda hediye edeyim daha çabuk kabul olsun duan100 tane Ya Fettah aldım gülüm. İnşallah Rabbim bana çok güzel bir ev nasip etti; içinde koşturacak çocuklar da nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?