Dua diliyorum .

Canimsin

Allah razi olsun

İnan cocugu olmayan herkese hep dua ediyorum

Aklima gelince icim yaniyor burukkaliyo bi tarfim

Rabbim insallah olmayan herkese verir

O ol derse hemen oluverir

Hem unutmayalim allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis

Dua ediyoyasak demekki Olucak

Bende oyle korkuyorumki kaybederim diye

Rabbim acitmasin kimseyi

Allaha emanetsin

Yanimda oldugunuzu bilmek bana ne kadar güc veriyor bilemezsiniz ..

Benim kader arkadaslarim .

Birbirimizi öyle iyi anliyoruz ki .

Hepimiz ayni hasretle , ayni sabirsizlikla bekliyoruz bebeklerimizi .

Onlarsiz gecen günlerin acisini bir biz biliriz , bir ALLAH ..

Heran kaybetme korkumuz da hic eksilmez yüregimizden .

Canim benim .

Hersey yolunda gidecek ve ALLAHIN izniyle melegini saglicakla kucagina alacaksin .

Rabbim onu tüm kötülüklerden korusun .

Teyzesi onu daha minicik olan pamuk ellerinden öpüyor .

Allaha emanet olun .

Canim kardesim Seni zahiren tanimasamda inanki yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz.
Allahim bizleri sevinmdirdi insallah sizleride tez gunlerde sevindirsin AMINNN
Silamcim biliyorsunki bende az ugras vermedim.Ben inaniyorumki Rabbimin izniyle ana olacaksin Yuce yaradanim bunca ugrasin SIKINTININ sonunda yuzunu guldurecek insallah Sabret kardesim
Mevlam kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor.Sinavdayiz benimde tam 20 sene sonra oldu Bence her seyin vakti zamani var.
co- kulture gelince bana iki kere uygulandi hic faydasini gormedim diyecegim yeterrki Mevlam ol desin yeterki istzesin bak ne diyecegim hic 500 yasin okttunmu canim tedaviden once okut yani herkes bir tane okuyacak 500 kisi olacak yani bir dene istersen dunya dua uzerni bende transfer gunu sonuncusunu okuyup o gun dua etmistim. Iki gozum iki cesme Allahim isteyenlere hayoirli salih evlatlar nasip etsin insallah sabir ve duayla Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins sevgiler canim.

canım rabbım yuregıne gore versın ınş kısa zamnda bekletmesın tum ısteyenlerıde rabbım anne eylesın kardesın kardese yaptıgı dua elbette makbuldur acıyı yasayan bılır ve burda hep bırbırımızı anlayan kısılerız ınş bol bol dua edlım rabbım yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınız gıtsın ınş

umudunu hıc yıtırme ,

hamıle oldgumu ogrendıgım andan ıtıbaren ve

hıdırellez de tüm bebek dıleyenlere dua ettım bol bol

ınsallah Allah dualarımı kabul eder

Canim kardesim Seni zahiren tanimasamda inanki yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz.
Allahim bizleri sevinmdirdi insallah sizleride tez gunlerde sevindirsin AMINNN
Silamcim biliyorsunki bende az ugras vermedim.Ben inaniyorumki Rabbimin izniyle ana olacaksin Yuce yaradanim bunca ugrasin SIKINTININ sonunda yuzunu guldurecek insallah Sabret kardesim
Mevlam kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor.Sinavdayiz benimde tam 20 sene sonra oldu Bence her seyin vakti zamani var.
co- kulture gelince bana iki kere uygulandi hic faydasini gormedim diyecegim yeterrki Mevlam ol desin yeterki istzesin bak ne diyecegim hic 500 yasin okttunmu canim tedaviden once okut yani herkes bir tane okuyacak 500 kisi olacak yani bir dene istersen dunya dua uzerni bende transfer gunu sonuncusunu okuyup o gun dua etmistim. Iki gozum iki cesme Allahim isteyenlere hayoirli salih evlatlar nasip etsin insallah sabir ve duayla Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins sevgiler canim.

Yazilarinizi okuyunca ne kadar duygulandim bilemezsiniz .

En yakinimdakilerden duyabilecegim ictenlikle , samimiyetle , bu kadar gercek bir duaya belki de dünyanin öbür ucunda olup , beni hic görmemis , tanimamis birinden duymak öyle müthis bir duygu ki anlatamam .

Canim kardesim , 20 yilin meyvesini , kiymetlinizi yanaklarindan bolca öpüyorum ..

Rabbim sizlere bagislasin . Hayirli , uzun ömürler bahsetsin .

Bizlere de insallah yok olup gitmeden , bu alemden göcmeden evlat sevgisini tattirsin .

500 yasini serifi Allah izin verirse bu seferki tedavimde okutmak isterim .

Insallah okutacak birilerini bulursam .

Zaten son tedavim olacak muhtemelen . Bir de böyle deneyelim bakalim . Dünya dua üzerine dönüyor .

Belki bize de faydasini görmek nasip olur Allahin izniyle .

Haziran gibi Türkiye´ye gidicem kismetse .

Herseye yeniden baslamaya cesaretim yok . Donmuslari da kullanip biraz dinlenmek istiyorum .

Olmayacagini düsünsem de embriyolarimin göz göre göre telef olup gitmelerine icim elvermez.

Bir umut son sansimizi da deneyelim .

canım rabbım yuregıne gore versın ınş kısa zamnda bekletmesın tum ısteyenlerıde rabbım anne eylesın kardesın kardese yaptıgı dua elbette makbuldur acıyı yasayan bılır ve burda hep bırbırımızı anlayan kısılerız ınş bol bol dua edlım rabbım yar ve yardımcınız olsun sıkıntılarınız gıtsın ınş

Allah hepinizden razi olsun .

Evlatlarinizi sizlere bagislasin ..

Bizlere de sizlerin dualari hürmetine hayirli evlatlar nasip etsin . Amin .

umudunu hıc yıtırme ,

hamıle oldgumu ogrendıgım andan ıtıbaren ve

hıdırellez de tüm bebek dıleyenlere dua ettım bol bol

ınsallah Allah dualarımı kabul eder

Canim benim Allah razi olsun ...

Göbegine o minik mucizeyi konduran Rabbim bir ömür ayrimasin senden .

Mucizene en güzel sekilde kavusmani diliyorum ben de sana .

Allaha emanet olun ..

Back
X