- Konu Sahibi Hazal zamani
-
ay bende sevindim kızlar lütfen dilekleri kabul olanlar burda söylesin ki bizlerde mutlu olalım..
çok sevindim canım..
Allah'a şükürler olsun...:Saruboceq:
Çok sevindim kahvekolik, Rabbim bizim dualarımızı da kabul etsin İNŞALLAH...
çok sevindim çok anlatamam.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
10murgizin annesi..... allahım ablamın kızı en kısa zamanda sağlığına kavuşsun illet hastalıktan kurtulsunLİSTENİN SON HALİDİR.... DUA EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR, SIRASINA GÖRE RUMUZLARINI VE DUALARINI EKLESİNLER LÜTFEN
1-SivriBiber..................ev ve bebek..hülyamın ruhuna dua okunması ve günahları bağışlanmasını istiyorum
2-Belinay Merve............babaannesine Allahtan rahmet dilicez.Babasına sabır ve güç isticez
3-umudum.....................günahlarımın affı için hayırlıysa sevdiğimin bana dönmesi değilse rabbimin tez zamanda onu unutturması birde bana yaptığı haksızlık için birazcık vizdanın sızlaması
4-lady34........................kayınpederiyle aynı evde oturmasınlar, anneannesi istanbuldan ev alabilsin,eşi maaşını alabilsin
5-yasemin-66.................sağlıkla bebek dünyaya getirsin ve anne olsun , bir ev sahibi olsun...kocasıyla huzurunu kimse bozamasın...
6-derin55......................maddi olarak rahatlamak ve burdan kampüse gitmemizi istiyorum eşim doktora yapıyor doktoradan önce gitmek istiyorum!
7-Burcums...................Babacığımın ruhuna ve maddi olarak rahatlamak istiyorum...
8-Sevgi Kelebeği.......Kendime ve sevgilime hayırlı bir iş kapısı tez zamanda evimize huzur istiyorum...
9-esramm82... hayırlısıyla sağlıklı bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?