- Konu Sahibi Hazal zamani
-
canım sınavın nasıl geçti seni merak ediyorum.
canim benim ben de onu haber vermeye gelmistim ki sen sormussun bile Allah razi olsun! ah bilseniz ne korkularla gittim. Belki icerigine asinasinizdir TOEFL IBT sinavina girdim. okuma-dinleme-konusma-yazma dan olusuordu. ve bunlarin hepsini bilgisayara yapiyorsun. hic kimseyle muhattap olmaniza musade edilmior. ilk defa giricektim ve calistigim icin hic buna vakit ayiramamistim. hazirliksizdim. sadece dun birseyler yaptim ve cok moralimi bozdu onlar da. o yuzden cok umutsuz birsekilde girdim. Ama inanin hissettim bana dua edenlerin gucunu yanimda. Cunku tek basima olsaydim bu kadar rahat gecmezdi sinavim. Yani almam gereken puan cok yuksek sanki onu tam tutturamiycam da yakinlarinda takilip kalcam gibi geliyor. Ama inanin sinavin stresinden kurtulmak bile cok iyi geldi. Hepinize cok tesekkur ediyorum. Allah sizden gani gani razi olsun. Butun dilekleriniz hayirlisiyla kabul olsun. Belki dualarimiza devam edersek almam gereken puani bile tuttarabilirim insallah... Tekrar tesekkurler arkadaslar. Allah hepinizin ne muradi varsa tez zamanda versin. hic darliga dusurmesin sizleri. a.s.a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:
bende geçen hafta topiğin birinde tartışma yaşadım banlanabilirim diye iki arkadaşa söyleyip öyle olursa listeyi mail atmalarını rica etmiştim kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun -tatlicadiarzu-
bilmezmiyim baş belası TOEFL ı, ben bankacıyım da bi ara düşünüyordum dil tazminatı için gireyim diye ama çok zor tabi sıkı çalışmak kurslara gitmek lazım vaktim yoktu benimde. inşallah yüksek alırsın canım ya, master için ÜDS yeterli olmuyor mu, yurtdışında mı yapacaksın yoksa?
evet canim yurtdisi icin lazim bana. 100 almam lazim:çok üzgünüm: off bakalim nolcak.. simdi eger bundan yeterli puani alamazsam diye onumuzdeki tarihlere vaktim ki nisanda sadece bir tarihte var sinav ve o zaman benim bu sinavimin sonucu daha belli olmamis olacak. ta mayisa kadar beklemem lazim ki o zaman da basvurular riske giriceksenağlama
Allahim insallah bu sinavda alirim bu puani. :Saruboceq:
buarada senden kac istiorlar tazminat icin? soruyorum cunku coooook zor bir sinav deilmis. eger belli bir alt yapin varsa 70-80 arasi garanti alirsin. calisirsan da +90 yaparsin korkma.
ama iste insani uzen hem sonuclar gec aciklanior hem de 185 dolarin sikintisi insana yetiyor. yani tekrar tekrar girilcek bir sinav deil malesef:1no2:
Allah buyuk bakalim... opuyorum canima.s.
merhaba arkadaşlar annem ameliyat oldu ve sizinde dualarınız:Saruboceq: sayesinde ameliyatımız çok iyi geçti allah hepinizden razı olsun dün hastaneden çıkardık yanında kaldığım için ancak yazabildim yeni bir liste yapıyormusunuz pazar gecesine ben de dualarda olmak istiyorum tüm dua edenlere teşekkürler
merhaba arkadaşlar annem ameliyat oldu ve sizinde dualarınız:Saruboceq: sayesinde ameliyatımız çok iyi geçti allah hepinizden razı olsun dün hastaneden çıkardık yanında kaldığım için ancak yazabildim yeni bir liste yapıyormusunuz pazar gecesine ben de dualarda olmak istiyorum tüm dua edenlere teşekkürler
buzdevri çok güzeldi paylaştığın için teşekkürler!a.s.bende dua etmenin insan ruhunu hafiflettiğine çok inanıyoruma.s her gece duamı eder yatarım:Saruboceq: çocukluğumdan bu yana!rahmetli anneannemin hediyesi bana onunla birlikte ederdik dua!nur içinde yatsın canım anneannem!
Kızlar herkese merhaba
salı akşamından bu yana bilgisayarımızda problem olduğundan giremedim
listeyi alamadım :çok üzgünüm:
hakkınızı helal edin emi bu hafta sizlerleyim
dualarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
ALLAHIm hayırlısıyla kabul eder inşallah AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?