dua eden herkesten Allah razi olsun

Bence geri dönme gibi bir niyeti yok eşinizin.Sizin msj larınızdan bunaldığı ve kurtulmak için yazdığı bir msj bu.Artık vazgeçip kendi hayatınıza odaklanın

Eski konulari bilmiyorum ama bu adam donmez. Bu arada cocugu siz mi gostermiyorsunuz o mu gelip gormuyor anlamadim ama oyuncak etmeyin aranizda gunahsiz evladi.

Allahtan hayirlisini isteyin,noolur bana cevap versin demek pek olumlu geri donus saglamiyor

Niye banlandin anlamadim ama misafir olarak okursun.
Seni ve esini daha iyi anlamak icin eski konulari ve yorumlari okudum.
Ilk once esinin sana attigi mesaji diger arkadaslar gibi olumsuz bulmadim.aksine maddi sorunlari duzeltmeden sana gelemeyecegini dile getiriyor.cunku sen esini maddi yetersizlikten terkettigin icin toparlamasi gerektigini dusunuyor.
Evet esin sık is degistirmis patronuyla ortaklik yapalim diye karar almislar ancak yeterli parayı bulamamis.girdigi islerden cikarilmis.evet iste sebat edememis ama calismak icin de is aramis bos durmamis.adam calismayinca maasi olmayinca kirayi da nasil oduycek haliyle icra dayanmis kapiya ne senin ailen ne esinin ailesi el de uzatmamis.
Adam maddi sorunların yaninda birde esinden manevi destek gormemis kendin diyorsun beni hic kirmazdi cok merhametliydi birsey istedigimde yapmaya calisirdi kizina cok duskundu cok severdi diye.sen annenin yanina gezmeye gittiginde esinle bir anlasma yapmissin soz vermissin aramizdaki bosanma konusunu acmiyalim diye.gider gitmez herseyi anlatmis esini yanliz birakmissin.sanki o kirasi odenemeyen ev ve haciz gelen esyalar senin degil.butun yuku esine bindirmissin.bir de kizindan babayi babadan kizini mahrum birakmissin.kapiniza gelip esin konusmak istediginde adami insan yerine koymayip kovmussun.peki sen elini tasin altina koyup evliligin icin ne yaptin.adam su an seni ve kizini dusunecek durumda degil cunku borc harcla ugrasiyor.eger senin destegin olsaydi hersey farkli olabilirdi bugun.esinin de elbet hatalari vardir ancak iki tarafin cabalari ile evliligi yurutup maddi sorunlari asabilirdiniz.simdi senin ayrilmani isteyip elinden telini alip esiyle iletisimde bulunmasin diyen annen ellerini acmis yuvalari bozulmssin diye dua ediyor.o anne esini maddiyatdan dolayi kizim kocanin yaninda ol biz de yardim ederiz diyebilirdi.Tevekkul var bilir misin calisacaksin cabaliyacaksin didineceksin sonra duani edip Allaha birakacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…