Yasmin_65 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 3 1 1 20 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin_65 #1 Bende letu hapı kulandim ve biti yarın çatlatma iğnesi vuracam ama bu gün ağrım çok var sebebi ve tahminimiz varmı acaba
Bende letu hapı kulandim ve biti yarın çatlatma iğnesi vuracam ama bu gün ağrım çok var sebebi ve tahminimiz varmı acaba
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 1.856 499 43 24 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin_65 #2 Yasmin_65 .!.: Bende letu hapı kulandim ve biti yarın çatlatma iğnesi vuracam ama bu gün ağrım çok var sebebi ve tahminimiz varmı acaba Genişletmek için tıkla... Bu iyi birşey canım :) bu ağrılar yumurtanın çok güzel gelişip olgunlaştığının belirtisi. İnşallah sonuç da alırsın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Yasmin_65 .!.: Bende letu hapı kulandim ve biti yarın çatlatma iğnesi vuracam ama bu gün ağrım çok var sebebi ve tahminimiz varmı acaba Genişletmek için tıkla... Bu iyi birşey canım :) bu ağrılar yumurtanın çok güzel gelişip olgunlaştığının belirtisi. İnşallah sonuç da alırsın
Yasmin_65 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2025 3 1 1 20 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin_65 #3 zeynepp0 .!.: Bu iyi birşey canım :) bu ağrılar yumurtanın çok güzel gelişip olgunlaştığının belirtisi. İnşallah sonuç da alırsın Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin banada eder inşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeynepp0 .!.: Bu iyi birşey canım :) bu ağrılar yumurtanın çok güzel gelişip olgunlaştığının belirtisi. İnşallah sonuç da alırsın Genişletmek için tıkla... Amin inşallah Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin banada eder inşallah
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 1.856 499 43 24 21 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasmin_65 #4 Yasmin_65 .!.: Amin inşallah Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin banada eder inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Yasmin_65 .!.: Amin inşallah Allah razı olsun canım Allah isteyen herkese nasip etsin banada eder inşallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim