dua edin eltim dogumda suan:)))))))))))))))))))

sude0616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
1.070
136
123
kizlar dua edin eltimi doguma aliyolar suan yegenimiz canimiz geliyor ben uzaktayim onlardan ama heycandan duramiyorum yerimde sezeryan olcak :)))))))))))))))))yenge oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kutluyorum seni, yeğenini Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı bir şekilde gelsin dünyaya inşallah...Allah eltinin de yardımcısı olsun

amin canim cok sagol bebisimiz dogdu resimleri geldi bile hemen yengesine bitanemizin.

Allah analı babalı büyütsün canım, bizimde (ablamın) geçen cumartesi doğdu, işteyim ama aklım yiğenimde :))

cok sagol canim sizinkinide Allah anali babali buyutsun hemen resmini koydum bilgisayarda masa ustune surekli bakiyorum yengesinin gulu:))) ayni benim kizim iki kuzen kardes gibiler:)))

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…